Noua apă de toaletă OPPORTUNE™ Premium, distribuită exclusiv de Amway

O experiență senzuală între două extreme, rece și fierbinte, dedicată bărbatului sofisticat.
Ce poate fi mai potrivit pentru un bărbat elegant decât un parfum vibrantși senzual, caresubliniază esențele din natură?Amway prezintă noua apă de toaletă OPPORTUNE™ Premium, special creată pentru bărbații eleganți și sofisticați.

OPPORTUNE™ Premium, conceput cu pasiune de specialiștii Amway în Franța,este prima apă de toaletă ce exprimă o experiență senzuală, un dualism între două extreme, rece și fierbinte. Apa de toaletă este o provocare pentru bărbații care îndrăznesc să poarte miresme contrastante de piper fierbinte și citrice răcoroase, arome vibrante care evidențiază masculinitatea.

Pentru a dezvolta cea mai recentă creație, din gama de ape de toaletă pentru bărbați,s-a folosit o modalitate revoluționară de captare a aromelor Jungle Essence™*, o tehnologie de ultimă generație, ce captează direct din natură transparența și prospețimea răcoroasă a notelor de vârf.

O esență subtilă și sofisticată


OPPORTUNE™ Premium debutează cu note subtile și sofisticate, fiind caracterizat prin contrastul dintre piperul fierbinte și citricele răcoroase, cu arome direct din natură.

Notele superioare sunt reprezentate de esența de piper roz Jungle Essence*, mandarină și pepene, fiind urmate de notele medii de piper Sichuan Jungle Essence*, iasomie și lavandă și un ton profund, uscat de ambră, mesteacăn, mosc și ulei esențial de lemn de cedru.
Aromele vibrante se combină pentru a dezvălui apa de toaletăOPPORTUNE™ Premium, o mireasmăelectrizantă și masculină.

Tehnologia „JUNGLE ESSENCE®”


Tehnologia JUNGLE ESSENCE® reflectă parfumurile originale din natură. Jungle Essence estemarcă înregistrată a V. MANE FILS, Sociétéanonyme.

Design modern și atrăgător

Noua apă de toaletăOPPORTUNE™ Premium este pusă în evidență de flaconul de sticlă de 50 de ml, cu finisaj metalic elegant, atrăgător pentru bărbații moderni. Ingredientele de calitate superioară și concentrația de uleiuri esențiale conferă apei de toaletă durabilitate mai mare, atât în flacon, cât și pe piele.

Experimentați dualitatea rece-fierbinte cu noul OPPORTUNE™ Premium!

DE UNDE POT FI ACHIZIȚIONATE


Apa de toaletăOPPORTUNE™ Premiumpoate fi achiziționată prin intermediul celor 40.000 de Întreprinzători Amway din România.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați http://www.amway.ro/product/118641,opportune-premium#.VNCIhmSUdvp

Apa de toaletă este disponibilă în varianta de 50 ml.

Prețul recomandat de vânzare este 172,61 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod