Syoss lansează o gamă profesională dedicată celei mai frecvente probleme a scalpului: mătreața

Una din patru femei se confruntă cu mătreața, potrivit unui studiu privind problemele de îngrijire a frumuseții[1]. De asemenea, 43% dintre acestea au declarat că au în general probleme cu scalpul, fie diferite iritații, eczeme sau mătreață.
Principala provocare când vine vorba de mătreață este recidiva. De multe ori, această afecțiune a pielii capului poate reapărea în timp dacă nu sunt îndepărtate cauzele, indiferent de produsul utilizat.   

De aceea, folosind un compus inovator – platinum-standard Zinc pyrithione- care luptă împotriva cauzelor formării mătreții, Syoss a dezvoltat o nouă soluţie profesională de îngrijire a părului- Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100, şampon anti-mătreaţă, cu protecție anti-recidivă timp de 8 săptămâni.[2]

Noua gamă Syoss luptă împotriva mătreții și a cauzelor formării ei, înlătură cu până la 100% eficiență scuamele de la prima spălare, calmează și restabilește echilibrul de hidratare al scalpului, redându-i aspectul sănătos.
În același timp, conferă o senzaţie de prospeţime şi revigorare, datorită parfumului de grapefruit și măr verde.  

Formula are la bază inovația platinum-standard Zinc pyrithione, un complex cu proprietăți anti-fungice și bacteriostatice, creat special pentru a acționa pe termen lung împotriva cauzelor mătreții (uscăciunea pielii, problemele fungice de la nivelul scalpului etc).

Noua gamă profesională anti-mătreață Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 este formată din două produse:

·         Șampon anti-mătreață uscată Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrem, 500 ml

Preț: 17,49 lei

·         Șampon anti-mătreață grasă/severă Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Anti-grease, 500 ml

Preț: 17,49 lei

[1]Cercetare de Piață Beauty Care Women, 2012, desfășurată pentru Henkel în rândul femeilor consumatoare de produse pentru îngrijirea părului

[2] Potrivit rezultatelor unui studiu pe consumatori, desfășurat în cadrul unui institut extern Henkel, de către o echipă de dermatologi și stiliști.
Garantată pentru utilizarea produsului pentru 6 săptămâni
imedia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod