Ten perfect

Micșorarea porilor: 5 măști naturale care îți fac tenul perfect

Masca de fata pentru micsorarea porilor

Micșorarea porilor: Mască cu argilă și suc de portocale pentru micșorarea porilor

Argila cosmetică este un ajutor important pentru tenul cu imperfecțiuni precum porii măriți sau blocați. Aceasta are capacitatea de a extrage impuritățile din profunzime, contribuind astfel la micșorarea porilor. În combinație cu sucul de portocale, care conține vitamina C și betacaroten, un antioxidant puternic ce previne îmbătrânirea prematură a pielii, vei obține o mască excelentă pentru tenul cu probleme.
Amestecă o lingură cu argilă cosmetică cu suficient suc de portocale pentru a obține o pastă consistentă. Aplică pe ten și lasă să acționeze până când se usucă parțial. Nu lăsa argila să se usuce complet pentru că îți poate deshidrata tenul. Clătește-te cu apă călduță.

Micșorarea porilor: Mască cu lămâie şi turmeric pentru micșorarea porilor

Lămâia este remediul oferit de natură pentru tenul gras şi afectat de pete pigmentare. Are un efect astringent, reglând secreţia de sebum şi micşorând porii.
De asemenea, acţionează precum un exfoliant chimic, înlăturând celulele moarte de la suprafaţa pielii. Pentru această mască vei avea nevoie de o lingură cu miere, o jumătate de linguriţă cu zeamă de lămâie şi un vârf de linguriţă cu turmeric. Amestecă toate ingredientele şi aplică masca pe tenul curat. Las-o să acţioneze timp de cel puţin 15 minute, apoi clăteşte-te. Dacă mască ţi se pare prea fluidă, poţi adăuga puţină făină de grâu sau de orez pentru a o îngroşa. Descoperă aici mai multe măști de față cu turmeric

Mască cu suc de roșii și tărâțe de ovăz pentru micșorarea porilor

Roșiile conțin licopen, o substanță benefică pentru organism, cu efect antioxidant. Același efect îl poate avea și asupra pielii, atunci când incluzi sucul proaspăt de roșii în măștile tale faciale.
Pe de altă parte, sucul de roșii are proprietăți astringente datorită conținutului de vitamina C. Amestecă o lingură cu fulgi sau făină de ovăz cu suficient suc proaspăt de roșii pentru a obține o pastă consistentă. Aplică masca pe față și las-o să acționeze timp de cel puțin jumătate de oră apoi clătește-te cu apă călduță.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod