Frumuseţe. Cum să-ţi îngrijeşti tenul primăvara. Sfaturile expertului

SPF tot anul, dar mai ales în sezonul cald

Deşi este SPF este necesar tot anul, primăvara trebuie purtat cu atât mai mult, pentru că începem să ne expunem mai mult la soare. ”Alege de fiecare dată produse care conţin SPF 30 sau mai mult şi ai grijă să aplici cu cel puţin 15 minute înainte de a ieşi afară”, adăugă Katiuşa Popovici.
Fondul de ten pentru primăvara trebuie să fie unul mai uşor, care deşi nu are o suprafaţă foarte mare de acoperire, îţi va da un aspect mai natural şi mai tineresc.
Acum este un moment foarte bun să investeşti  într-un fond de ten mai lejer sau într-un  CC sau BB creăm.

Foloseşte primere

Primerele sunt o modalitate excelentă pentru că makeup-ul să adere un timp mult mai îndelungat şi să rămână fixat pe piele. Multe dintre ele acoperă şi micile imperfecţiuni, aşa că sunt o investiţie de lungă durată.

Foloseşte make-up waterproof

Pe măsură ce vremea se va încălzi, tenul va deveni din ce în ce mai uleios şi există întotdeauna posibilitatea ca machiajul să înceapă să curgă, aşa că vei vrea să foloseşti variante care rezistă. Pentru absorbţia excesului de sebum poţi folosi întotdeauna şi şerveţele absorbante special create în acest sens, un truc care te va ajuta să-ţi reîmprospătezi machiajul imediat”, explica Katiuşa Popovici.
 

Dacă tot faci curăţenie în portfard, ar fi bine să arunci şi produsele mai vechi de 6 luni, pentru că pot dezvolta bacterii, ceea ce va duce la pori închişi, puncte negre, iritaţii ale pielii, apariţia coşurilor sau eczeme. La fel şi pensulele pot deveni pline de germeni de aceea este bine să le cureţi cât mai des cu soluţii speciale sau cu apă şi săpun.

În ceea ce priveşte make-up-ul, orientează-te spre farduri pastelate, deschise la culoare şi vesele! Zilelor însorite nu li se mai potrivesc culorile reci de iarnă, aşa că verifica tendinţele şi alege nuanţele vii.
Folosind sfaturile Katiusei vei reuşi să întâmpini primăvara cu un ten natural şi deloc încărcat, iar demachierea şi curăţarea vor fi foarte simple.

Orice variantă ai alege, Katiuşa Popovici te aşteaptă cu şi mai multe sfaturi şi makeup-uri personalizate la studioul ei de machiaj. Katiuşa are specializare în machiaje beauty & fashion, în machiaje cu efecte speciale, machiajul cu aerograf, dar şi în stilizarea sprâncenelor şi aplicarea genelor fir cu fir. Portofoliul ei îl poţi vedea pe http://katiusapopovici.ro/ şi pe Facebook.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod