Primul concurs de Hairstyling interzis profesioniștilor!

Cel mai important eveniment al anului, care se adresează pasionaților amatori de Beauty din România, va avea loc pe data de 10 aprilie, în cadrul expoziției Cosmobeauty 2016 ce se desfășoară la Crystal Palace Ballrooms.
Show Your Talent - HAIR Contest by Atelierele ILBAH este o șansă unică, dar și o rampă de lansare oferită oamenilor obișnuiți care vor să își încerce măiestria în Hairstyling și, de ce nu, să înceapă o carieră în acest minunat domeniu!

Hairstyliști pentru o oră! Concursul se adresează EXCLUSIV amatorilor care se vor transpune în rolul unui Hairstylist, timp de o oră și vor realiza o coafură după o fotografie, în condiții reale de concurs.

Concursul se va desfășura pe data de 10 aprilie, în ultima zi a expoziției Cosmobeauty 2016, în intervalul 14:00 – 15:00, iar înscrierile în concurs se vor face începând cu ora 12:00 la standurile special amenajate în cadrul Cosmobeauty 2016.


Juriu de renume, produse și echipamente profesionale, premii substanțiale, modele, condiții reale de concurs, toate sunt puse la dispoziție de Jurnalul de Estetică și Atelierele ILBAH în cadrul Cosmobeauty, cel mai important târg de Beauty din România, târg ce se va desfășura în perioada 8-10 aprilie în București, la Crystal Palace Ballrooms. Cei mai talentați concurenți vor fi premiați pe măsură și vor primi tot sprijinul pentru a începe o carieră ca Hairstylisti!

Premiul I: Curs Coafor Stilist în cadrul școlii Atelierele ILBAH, în valoare de 3.600 de lei; Abonament 1 an - Jurnalul de Estetică și promovarea câștigătorului în revistă, într-un interviu de o pagină

Premiul II: Curs Frizer-Coafor, Manichiurist-Pedichiurist în cadrul școlii Atelierele ILBAH, în valoare de 1800 de lei; Abonament 1 an - Jurnalul de Estetică

Premiul III: Produse profesionale de Styling oferite de Beauty One, în valoare de 1.000 de lei;   Abonament 1 an - Jurnalul de Estetică

Informațiile complete legate de regulamentul concursului și de modalitățile de înscriere pot fi găsite: AICI .
sau la numarul de telefon: 0729 397 806.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod