Frumuseţe. Cum să te aranjezi la prima întâlnire ca să-l cucereşti. 5 sfaturi



Păr bogat şi strălucitor

Dacă vrei să-l cucereşti instant, trebuie să ţii cont de o altă "slăbiciune" a bărbaţilor dobândită de-a lungul evoluţiei. Este vorba despre părul bogat şi strălucitor, un indiciu preţios pe care bărbaţii îl foloseau instinctiv (şi se pare că încă îl mai folosesc) pentru a evalua starea de sănătate a unei femei şi prin urmare capacitatea sa de reproducere. Iar ca să-ţi pui în valoare podoaba capilară, încearcă un mic truc: aplică întâi balsamul şi apoi şamponează.
Usucă-ţi apoi părul cu foehnul trecându-ţi degetele prin el, pentru a obţine volum irezistibil. Chiar şi după ce simţi că părul este uscat mai foloseşte foehnul încă trei minute. Pentru a-şi păstra volumul trebuie să fie 100% uscat. La final aplică un ser pentru strălucire.

Piele perfectă

Pielea cu o strălucire delicată te transformă instant într-o apariţie extrem de sexy. După o exfoliere riguroasă şi o hidratare intensă a întregului corp, aplică pe zonele care vor fi expuse, precum decolteu, braţe, umeri sau picioare, o loţiune cu particule strălucitoare foarte fine.
Ai grijă să optezi pentru un produs de foarte bună calitate, care îţi va oferi o strălucire delicată şi naturală! 

Zâmbeşte

Nu este nicio surpriză faptul că o faţă zâmbitoare este mult mai atrăgătoare decât una serioasă. Dar potrivit unui studiu realizat de Universitatea British Columbia, zâmbetul are capacitatea de a te face mai sexy în ochii bărbaţilor. Reprezintă un indiciu că eşti interesată din punct de vedere sexual. Iar dacă vrei să zâmbeşti fără reţineri la întâlnirea pe care o aştepţi cu nerăbdare, foloseşte un tratament pentru albire la domiciliu, care îţi oferă instant un zâmbet impecabil.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod