Frumuseţe. 5 trucuri ca să arăţi perfect la plajă fără machiaj



Revitalizează-ţi tenul

Apa termală, păstrată la rece în geanta termorezistentă, te va ajuta să-i oferi prospeţime tenului tău cât timp stai la plajă. Pulverizează pe ten şi decolteu pentru un efect de răcorire, dar şi de hidratare. Apa termală conţine minerale şi elemente deosebit de benefice îngrijirii tenului, reuşind să calmeze pielea înroşită.

Exfoliază şi hidratează

Cu o seară înainte de a merge la plajă, exfoliază-ţi cu grijă tenul folosind un amestec obţinut dintr-o linguriţă cu bicarbonat de sodiu şi una cu apă plată. Masează delicat pe faţă, evitând zona ochilor, apoi clăteşte-te foarte bine.
La final aplică o cremă de noapte intens hidratantă. În acest fel pielea ta va fi curăţată de celulele moarte care îi pot da tenului tău un aspect tern, lipsit de vitalitate. Pe de altă parte, prin eliminarea celulelor moarte vei permite o bronzare uniformă, care va dura mai mult.

Nu uita că protecţia solară este extrem de importantă, atât pentru sănătatea ta, ajutând la prevenirea apariţiei cancerului de piele, dar şi pentru frumuseţe, fiind un aliat împotriva petelor pigmentare şi îmbătrânirea prematură a tenului. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod