Băneasa Shopping City te provoacă să devii cetățean al Copilăriei

Demonstrează-i celui mic că cel mai bun prieten al său este copilul din tine și lasă-l să te ghideze pe traseul jocurilor organizate pentru voi amândoi!. În luna dedicată copiilor, Băneasa Shopping City se transformă pentru două săptămâni într-un adevărat ținut al veseliei, unde părinții devin complicii celor mici la năzbâtii și giumbușlucuri.
Distracția începe pe 29 mai, când centrul comercial întâmpină familiile cu o multitudine de activități menite să readucă spiritul copilăriei în viața tuturor. Astfel, toți părinții se alătură copiilor fie că se distrează cu roboții Lego MindStorm acționați prin aplicațiile de mobil sau participă la cursele de mașinuțe, unde cei mici sunt șoferi, se amuză făcându-și tatuaje temporare, probează hăinuțe și defilează împreună pe covoul roșu, sau experimentează machiaje colorate și codițe împletite la zonele de styling.
De asemenea, cu toții sunt invitați să participe la ateliere de creație și să învețe împreună despre vulcanii năzdrăvani și alte lucruri interesante, la laboratoarele de știință.   

Totodată, părinții vor avea ocazia să le prezinte și chiar să rejoace alături de cei mici jocurile care le-au făcut copilăria frumoasă: elasticul, șotronul, frunza, cornete și multe altele.  Sub îndrumarea atentă a copiilor, părinții vor putea aplica pentru cetățenia de copilărie, pe baza unui pașaport special pe care îl primesc în mall, în care vor  lipi ”vizele” norocoase colecționate de la fiecare zonă de joacă pe care o vizitează.


Astfel, chiar dacă reușesc sau nu să ghicească cuvintele extrase la jocul de mimă, să identifice combinația corectă la jocurile-problemă de tip puzzle, echipele de copii și părinți vor primi stickere-vize care să ateste participarea lor. Echipele care reușesc să colecteze vizele de la toate zonele de joacă pe parcursul celor două săptămâni vor avea parte, la finalul campaniei, de cadouri surpriză.

Pe lângă activitățile din mall, părinții mai au încă o sarcină de îndeplinit! Aceștia va trebui să îmbrace trei ținute create de cei mici, să se fotografieze și să urce imaginile pe pagina de Facebook a Băneasa Shopping City.
La finalul perioadei de concurs, cinci dintre părinții curajoși vor fi declarați câștigători și vor primi diverse premii.  

Mai multe detalii despre programul activităților sunt disponibile pe http://www.baneasashoppingcity.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod