Fii stralucitoare! In fiecare zi.

Ti-ai terminat micul program matinal casnic. In sfarsit, ai ceva timp doar pentru tine: ai ramas singura in fata oglinzii...

Ti-ai terminat micul program matinal casnic. In sfarsit, ai ceva timp doar pentru tine: ai ramas singura in fata oglinzii... Esti aceeasi dintotdeauna: aceiasi ochi superbi, aceleasi buze frumos arcuite, aceleasi maini delicate. Tenul tau e mai stralucitoar! Vizibil mai ferm si mai neted.

Asta pentru ca, de o vreme, ai inceput sa folosesti NIVEA DNAge. Noaptea, in timp ce dormi, sau ziua, cand esti la birou, actioneaza profund asupra tenului tau. Iar "secretul" este ca aceasta contine acid folic.

Ce este acidul folic*? O vitamina miraculoasa, pe care corpul uman nu o poate produce in mod natural, dar care joaca un rol-cheie in sanatatea celulelor.

Desigur, daca celulele tale sunt sanatoase, si tu arati mai bine.

Sanatatea celulelor depinde insa de reproducerea continua si fara erori a ADN-ului, iar acidul folic joaca un rol foarte important in acest proces.

Acidul folic si NIVEA DNAge

Tenul tau are permanent nevoie de acid folic. Bineinteles, putem asigura necesarul de acid folic al organismului consumand legume verzi, rosii, cartofi, fasole uscata, mazare ori seminte de floarea-soarelui.

Pe de alta parte, aplicarea directa este mai benefica pentru ten: acidul folic ajunge direct la celulele pielii, inainte ca organismul sa-l "distribuie" catre alte zone.

Astfel, cu NIVEA DNAge efectul este rapid, iar tenul tau primeste exact cantitatea de acid folic de care are nevoie.

De fapt, un ten imbatranit inseamna ca celulele si-au pierdut capacitatile autoregenerative.

Lasa-ti si tu tenul atins de actiunea delicata NIVEA DNAge! Acidul folic pe care-l contine repara celulele afectate de factorii nocivi exteriori, stimuland totodata refacerea celulelor.

Tehnologia revolutionara anti-imbatranire concentrata in NIVEA DNAge cu acid folic este anume creata pentru tine, deoarece actioneaza acolo unde incepe imbatranirea: la nivel celular.

Rezultatul? Pielea ta este mai tanara si mai ferma, iar ridurile vizibil reduse!

* Numele deriva din latinescul folium, care inseamna frunza.

www.Nivea.ro/DNAge

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ralu pe 24 Mar 2008, 15:26
    crema

    cam scumpa :) e o crema pur si simplu nu va asteptati la minuni, insa e ok

    0
    0

  • raluca pe 23 Mar 2008, 16:16
    as vrea

    Cred ca o sa o cumpar si a sa nu prea am folositcreme pana la varsta asta 31 ani.

    0
    0

  • ella pe 23 Mar 2008, 00:29
    povesti vinatoresti

    Mai trebuie sa fii prostut sa crezi in mesajul de mai sus.Poate ca o astfel de crema sa reduca din viteza imbatrinirii celulelor dar sa te faca cu 20 ani mai tinara,povesti pt bebelusi.Operatiile care se fac reusesc sa intinereasca cu cel mult 5-10 ani.In rest nu s-a descoperit o astfel de crema minune,of,of.

    0
    0

  • helen pe 21 Mar 2008, 14:56
    Elixirul tineretii

    te intinereste cu 20 de ani !! ochi superbi, buze frumos arcuite, maini delicate. Tu chiar crezi asta?

    0
    0

  • anna pe 21 Mar 2008, 14:49
    cum e?

    e buna crema asta, pana la urma?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod