De 80 de ani, La vie est belle cu Lancôme

Fondat de vizionarul Armand Petitjean în 1935, Lancôme celebrează 80 de ani de existență în 2015. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a sărbători femeile care au inspiriat de-a lungul timpului brandul, de la consumatoarele care l-au achiziționat până la ambasadoarele care l-au promovat. De asemenea, anul 2015va fi plin de inițiative interesante care au scopul de a afirma faptul că viața este frumoasă alături de Lancôme.

Ce înseamnă 80 de ani? Ce înseamnă să sărbătorești 8 decenii de frumusețe, inovații științifice, parfumuri, produse de skin-care și machiaj extraordinare, de feminitate atemporală care se reinventează constant? Aceasta este întrebarea care așteaptă să-și găsească răspunsul la aniversarea a 80 de ani de Lancôme. A privi înapoi pentru a merge mai încrezători înainte, este deviza Casei Lancôme, a cărei poveste a început în 1935 cu viziunea unui vizionar, Armand Petitjean, care vedea frumusețea ca ceva eminamente francez, prin urmare liber și plin de fericire. Frumusețea care luminează și conferă încredere. Frumusețea de a fi autentic. Frumusețea care emană fericire.

“Mai presus de toate, ne dorim ca această sărbătoare să constituie un moment de bucurie,” a declarat Françoise Lehmann, Managerul General Lancôme. “Deoarece, pentru Lancôme, frumusețea merge mână-n mână cu fericirea.

Prin urmare, aceasta este o zi de naștere cu caracter de sărbătoare, prin care, în fiecare lună, se va reafirma cea mai mare ambiție a brandului – să facă viața femeilor de pretutindeni mai frumoasă alături de Lancôme!”

Viața este frumoasă când are culoare – culorile legendarului ruj L’Absolu Rouge sau ale paletelor de farduri pentru ochi Hypnôse… Viața este frumoasă alături de pătrunzătorul parfum Trésor sau alături de apetisantul La vie est belle, acestea fiind doar două dintre nenumăratele parfumuri concepute de Casa Lancôme de-a lungul timpului care au marcat istoria feminității. Viața este frumoasă atunci când este plină de senzații delicioase, senzații oferite de produsele noastre de îngrijire a pielii inovatoare, produse precum Advanced Génifique și Absolue l’Extrait. Viața este frumoasă precum idea de lux francez perpetuată de-a lungul anilor de Casa Lancôme. Nu în ultimul rând, viața este frumoasă asemeni ambasadoarelor Lancôme, care radiază frumusețe și încredere în forțele proprii.
Femei care își lasă amprenta pe epoca în care trăiesc, fie că vorbim despre Isabella Rosselini, o adevărată personificare tradițională a feminității emanate de brandul Lancôme, care a inspirat generații de femei, sau, mai recent, despre Penélope Cruz, Kate Winslet, Julia Roberts, Lupita Nyong’o, Lily Collins și Alma Jodorowsky, ambasadoarele brandului în prezent, cele care îl promovează cu succes în lumea-ntreagă.

Ce poate fi mai natural pentru brandul care are ca și logo un trandafir decât asocierea sa cu fericirea? Și ce mod mai bun de a-și aborda ziua de naștere decât sub forma unei invitații care să îndemne la savurarea fiecărei clipe și a frumuseții vieții în general, într-un an plin de manifestații și suprize marca Lancôme. Începând cu un film inedit, lansat în premieră pe data de 20 Februarie, data aniversară la care s-a fondat Casa Lancôme. Un rezumat a tot ceea ce reprezintă brandul, interpretat într-un stil suprarealist, extrem de fascinant.
O poveste a unei Case ale cărei ambiții nestăvilite au fost să ofere femeilor încredere de a se simți bine în propriul trup și de a prospera în orice domeniu în care activează. Această poveste poate fi, într-o oarecare măsură, interpretată ca povestea unei franțuzoaice, care își cultivă necontenit fericirea, ieșind întotdeauna în evidență prin sofisticarea și eleganța sa oriunde ar fi, fără pic de efort. O relatare poetică care oferă de asemenea un loc de cinste imaginilor, continuând seria de colaborări artistice care au caracterizat dintotdeauna Casa Lancôme, prin implicarea următorilor ilustratori și fotografi de rang internațional: David Downtown, Vahram Muratyan, Cécilia Carlstedt, Charles Helleu, Nico, Alexi Lubomirski și Nick Knight, pentru a aminti doar cațiva din ei.

Lancôme din perspectiva ambasadoarelor

“Femeia Lancôme este plină de grație și de o frumusețe atemporală.” Julia Roberts

“Când te uiți la femeile care au reprezentat brandul Lancôme de-a lungul anilor, frumusețea lor ne pătrunde sufletul într-un mod profund, nu doar de fațadă.” Kate Winslet

“Lancôme este un omagiu adus tuturor femeilor.”
Penélope Cruz

“Lancôme sărbătorește frumusețea de pretutindeni.
Ambasadoarele sale sunt toate femei extraordinare ale căror frumusețe transcende suprafața pielii.”
Lupita Nyong’o

“Lancôme este clasă, eleganță, grație și frumusețe care vine din interior.” Lily Collins

“În opinia mea, Lancôme este sinonim cu delicatețea. Este un brand care ne conferă o imagine deosebit de rafinată. De asemenea, Lancôme are o aură prestigioasă, pariziană pe alocuri.” Alma Jodorowsky

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod