Iulia Albu cumpără "pe caiet"

Fashion editorul susține că nu are probleme cu banii, dar recunoaște că și-a luat suc pe datorie şi că a mai ajutat-o fostul soţ, Mihai Albu.
Iulia Albu ține mult la imaginea sa și spune că lucrurile pe care le poartă sunt destul de costisitoare. "S-a mai întâmplat să amân cu o zi salariul bonei, dar, în general, aceste sume nu sunt atât de mari. Totuşi poţi să trăieşti din modă în România", a explicat ea la Kanal D.

Deși spune că se descurcă cu cheltuielile, Iulia admite că se mai întâmplă să aibă probleme cu banii. "Ultimul produs luat pe datorie a fost o sticlă de suc, azi dimineaţă. M-am învăţat să umblu cu cardul şi domnul Mina nu are cititor de card.
Nu am nicio lună în care să nu cheltuiesc mai puţin de 1.500 de euro. Sunt cheltuieli cu ţinutele şi cu alte lucruri pe care alţi oameni nu au nevoie să le facă"
, a povestit Iulia Albu.

"Am fost nevoită să cer ajutor de la Mihai Albu și de la alte persoane. O singură dată. Mi-am luat patru pălării într-o singură lună. Imaginea mea necesită o investiție foarte mare"
, a mai spus fashion editorul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod