Cum scapi de acnee prin tratament cu laser

Ai trecut demult de varsta adolescentei, dar, uitandu-te in oglinda, constati ca ti-a aparut acnee, de care credeai ca ai scapat de ceva vreme. Te surprinde si te indispune perspectiva: te gandesti ca va trebui sa te duci la medic, sa folosesti diverse creme, carora le trebuie timp pentru a-si face efectul, nu esti sigura ca vei obtine rezultate satisfacatoare... ca sa nu mai spunem ca stai si cu teama in suflet: daca vor ramane cicatrice inestetice?

Ei bine, ce e de facut? Ca in orice "batalie", trebuie sa-ti schitezi un "plan de atac". In primul rand, te duci la un specialist in dermatologie, care iti va pune un diagnostic.
Este foarte important sa cunosti cauzele care au dus la aparitia acneei. Acestea ar putea fi o hipersecretie de hormoni androgeni de catre glandele endocrine, receptivitate crescuta la hormonii androgeni a glandelor sebacee, hipersecretie de sebum sau o serie de factori microbieni locali.

Netratata corespunzator, acneea are evolutie ciclica, alternand perioadele de ameliorari (cand ti se pare ca ai scapat), cu perioade de exacerbari spontane. Intensificarea eruptiei are loc toamna, cand scad radiatiile ultraviolete, precum si in perioada premenstruala, cand se accentueaza tulburarile hormonale.


Prin tratament se urmaresc mai multe obiective: scaderea secretiei sebacee, combaterea microbismului local si inlaturarea retentiei de sebum. Dar, asa cum am spus, nu ai garantia ca vei obtine rezultatele sperate si ca tenul tau nu va "pastra" nici o urma inestetica.

Pentru a fi mai linistita si mai sigura ca vei scapa de aceasta problema, iti sugeram o metoda revolutionara de tratament, respectiv terapia laser de joasa energie (LLLT).

LLLT este o terapie locala, nedureroasa, care nu produce radiatii ionizante, nu are efecte secundare, nu produce scaderea globulelor albe sau rosii, nu determina imbolnavirea de cancer si nu prezinta pericol de contaminare bacteriana sau virala.
Cu alte cuvinte, nu ai de ce sa nu incerci! Vei fi placut surprinsa de rezultat.

Procedura aceasta actioneaza prin efecte bio-stimulante anti-inflamatorii si anti-alergice, regenerare si reparare a tesuturilor, stimularea imunitatii naturale si accelerarea procesului de cicatrizare a leziunilor acneice. Asadar, tenul tau are toate sansele sa redevina neted si luminos!

Cu toate acestea, trebuie sa tii seama de faptul ca terapia LLLT nu este recomandata tuturor pacientilor. Renunta la ea daca esti insarcinata sau suferi de una dintre urmatoarele afectiuni: insuficienta cardiaca, hepatica sau renala, afectiuni de natura maligna sau TBC cutanat.


Doctorul Gabriela Ciobanu, specialist in dermato-venerologie, ne spune ca rezultatele terapeutice sunt mult mai bune atunci cand acneea este tratata cumuland terapia LLLT cu cea generala, care consta in administrarea de antibiotice si mentinerea unui regim alimentar adecvat, sarac in grasimi.



 

Comentariile 101-127 din 127

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 30 Oct 2008, 22:09
    Buna seara!

    Sunt interesata de tratamentul dvs referitor la ancee si la cicatricile lasate de aceasta si as dori cateva informatii in ceea ce priveste atat pretul tratamantului cat si clinica unde se poate face.Va multumesc anticipat.

    0
    0

  • Dany pe 16 Oct 2008, 19:59
    acnee

    spuneti-mi si mie unde ma pot adresa pt a incepe tratamentul si cam cat ar ajunge o sedintza? app sunt din botosani ast rasp

    0
    0

  • mihaela007 pe 15 Oct 2008, 15:00
    favisian

    dragele mele...dati`va cu solutia favisian timp de 8-10 zile si va vor disparea acneea cat si punctele negre..dupa aceste 10 zile curatati printr`o simpla spalare cu tarate...produsul se poate gasi la magazinele de plante naturiste la un pret f mic de 6 lei...incercati`l..la mine chiar a facut minuni..nici mie nu`mi vine sa cred...cat de repede am scapat de acele cosuri oribile..v`am pupat

    0
    0

  • alex pe 13 Oct 2008, 21:41
    Acnee

    A dori sa stiu cat costa un astfel de tratament si la ce clinica sa merg...Eu sunt din Pitesti...Exista o astfel de clinica?

    0
    0

  • tomulescu dana pe 2 Oct 2008, 13:50
    Buna ziua

    Buna ziua .As vrea sa stiu si eu care sunt costurile si beneficiile acestui tratament cu laser si mai ales unde se afla o astfel de clinica specializata in asa ceva in BUCURESTI dak se poate,va multumesc si astept un raspuns cat mai repede. As mai dori sa stiu daca se fac si la gravide acest tratament cu laser. Va multumesc

    1
    0

  • alle pe 24 Sep 2008, 22:03
    clinica cj

    la cluj e o clinica foarte buna medispa pe strada ion budai-deleanu..tarifele apar daca intrati pe site medispa.ro.am auzit ca sunt oameni multumiti de tratamentul cu laser.

    0
    0

  • Roxy pe 31 Aug 2008, 21:08
    acnee

    aceleasi intrebari.. unde gasesc o astfel de clinica? si cat costa un tratament cu laser? multumesc

    0
    0

  • Dumitrache Marius pe 25 Aug 2008, 19:34
    acnee

    unde trebuie sa ma duc sa pot face un tratament cu laser pt acnee si as vrea sa stiu dak dipare de la prima interventie cu laser sau e nevoie de mai multe sedinte....dispare definitiv sau reapar????

    0
    0

  • marius pe 22 Aug 2008, 07:38
    ajutor

    buna sunt marius si vreau cu tot pretul sa ma scapati de acneie ca de vreo cati va ani mia aparut pe fata si dupa aceia si pe spate va rog sa ami spuneti ce sa fac va multumesc

    0
    0

  • raluca pe 6 Aug 2008, 19:09
    tratament laser

    As dori sa va intreb daca in craiova exista o clinica unde se poate trata acneea cu laser. Daca nu este, ce clinica imi puteti recomanda, si ce tipuri si costuri au tratamentele?

    0
    0

  • iulia ursa pe 5 Aug 2008, 13:24
    tratament cu laser pt cicatrici, acnee

    as dori sa va intreb unde exista o clinica serioasa in cluj napoca unde as putea sa mi fac si eu aceste sedinte multumesc

    0
    0

  • cristi pe 20 Iul 2008, 14:12
    tratament acnee

    as vrea sa stiu daca se poate scapa definitiv de aceasta afectiune, si daca laserul se dovedeste a fi reolvarea la aceasta problema.Va multumesc.

    0
    0

  • cristinaz pe 8 Iul 2008, 11:07
    tratament laser

    Buna ziua..ma intereseaza acest tratament cu laser am probleme mari cu tenul...cum as putea sa va contactez sau sa-mi fac o programare...?

    0
    0

  • bianca pe 7 Iul 2008, 16:10
    despre acnee

    m ar interesa un tratament cu laser.cum as putea sa va contactez sau sa imi fac o programare?

    0
    0

  • csizmadia ioana pe 26 Iun 2008, 15:37
    acneie si cicatrici de la acneie

    Am 34 de ani si 3 copii si totusi inca imi apare tot timpul acneie. Am incercat orice e posibil dar nu sint multumita de nimic pt ca nu scap de ea . Am ramas si cu cicatrice .Exista clinica SPA din Cluj dar nu stiu care sint costurile in tratamentul cu laser CO 2 pt cicatrice sau peling chimic cu acizi (ce imi recomandati ).Va multumesc si astept raspunsul d-stra ca sa stiu daca pot sa imi permit pt ca stiti cum sint salariile din Romania si cu 3 copii e f greu ,iar eu sint f complexata .Mii de multumiri

    0
    0

  • marius pe 17 Iun 2008, 02:14
    tratament laser !

    salut...asi vrea sa stiu si eu care sunt costurile si beneficiile acestui tratament cu laser si mai ales unde se afla o astfel de clinica specializata in asa ceva in BUCURESTI dak se poate,va multumesc si astept un raspuns cat mai repede.

    0
    0

  • carina pe 4 Iun 2008, 21:43
    cum scap

    deci unde ne adresam ca sa putem incepe acest tratament cu laser?

    0
    0

  • luci pe 8 Mai 2008, 18:44
    salut

    as vrea sa stiu si eu unde as putea sa fac acest tratament.....am inteles ca este o clinica undeva in drumul tabere?este costisitoare?are efecte negative?

    0
    0

  • anita pe 4 Mai 2008, 19:16
    ref.laser

    eu am tratat acneea cu laser la o clinica din cehia si pare sa aiba rezultate dupa multe alte tratamente ,dar si costa foarte mult aproximativ 500 eur. www.laserolomouc.cz

    0
    0

  • zaharia lucian pe 2 Mai 2008, 19:59
    buna

    buna ziua as vrea si eu sa stiu unde pot face un tratament cu laser.....miau aparut pe picioare cosuri,cred eu de la epilat.....si nu mai imi trec au trecut aproape 4 luni.....unde mas putea duce.....multumesc anticipat...

    0
    0

  • Monica pe 15 Apr 2008, 22:39
    LLLT

    Unde se fac astfel de tratamente?? Imi puteti recomand o clinica?? Multumesc:)

    0
    0

  • CATINCA pe 11 Apr 2008, 10:35
    acneea

    recomanda ti mi o clinica unde se foloseste tratamentul cu laser

    0
    0

  • IOANA pe 7 Apr 2008, 14:52
    pistrui

    buna ziua am o problema de la soare mia a aparut pistrui pe spate si f putin pe decolteu va rog daca puteti sa mi spuneti unde sa ma duc la ce clinica din bucuresti sunt foarte obsedata de ei

    0
    0

  • Alexe Ana pe 2 Apr 2008, 20:01
    LLLT

    As avea o intrebare:unde se fac tratamente prin LLLT ?:)Multumesc

    0
    0

  • gabriela pe 1 Apr 2008, 20:08
    tratament cu laser

    ma intereseaza foarte mult un tratament facial dar cu laserul , motivul este acneea si cicatricile lasate dupa aceea.sunt scumpe sau cat costa mai exact

    0
    0

  • corina lepadatu pe 11 Mar 2008, 09:31
    clinica care face acest tratament

    Buna ziua, as dori sa stiu daca aceasta procedura te scapa de acnee sau doar iti repara cicatricile de pe fata, survenite in urma acneei? daca trateaza acneea, as dori sa imi recomandati o clinica. Va multumesc

    0
    0

  • ioana pe 12 Feb 2008, 11:24
    acnee

    mam saturat de acnee.vreau sa scap cumva de ele dar fara interventie sexuala

    1
    1
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod