Ajutor, sprancenele au scapat de sub control!

Se mai intampla cateodata si acest lucru, indiferent cata atentie le acorzi si chiar daca le pensezi constiincioasa, "exterminand" orice fir rebel. De ce se intampla asa? Incearca sa faci o comparatie intre sprancene si par. Nici coafura ta nu arata intotdeauna exact asa cum ti-ai dori, chiar daca stai jumatate de ora in fata oglinzii si folosesti un intreg arsenal de produse cosmetice. Raportandu-ne strict la sprancene, ce ai putea face?

Dupa ce le-ai periat, sprancenele "stau cuminti" o vreme, si cand te uiti mai tarziu in oglinda, observi ca firele sunt dezordonate, de parca abia te-ai fi dat jos din pat.
In aceasta situatie, poti recurge fara teama la unele produse cum ar fi ceara coafanta (cu fixare medie, este de preferat - pentru a nu irita epiderma), si sa ai intotdeauna in poseta un mic recipient cu acest produs.

Incepe prin a peria sprancenele cu atentie, folosind o periuta speciala sau, daca nu ai, o periuta de dinti uscata. Orienteaza sprancele in sens ascendent, si periaza fiecare spranceana de cinci ori, pentru a te asigura astfel de eficienta procedeului. La sfarsit, aplica putina ceara, cu ajutorul degetelor.


In cazul in care observi vreun fir crescut unde nu trebuie, penseaza-l cu multa atentie, privindu-te intr-o oglinda care mareste si ai mare grija sa nu prinzi mai multe fire din greseala. Iar daca te grabesti, este perfect posibil sa se intample acest lucru. Dupa aplicarea produsului, mai perie o data sprancenele, cu scopul eliminarii oricaror posibile ramasite de ceara.

Tine cont si de faptul ca in comert se gaseste gel special pentru sprancene, si este disponibil intr-un tub asemanator cu mascara, avand periuta atasata.
Bineinteles ca este mult mai recomandabil decat ceara, dat fiind faptul ca textura sa este mult mai fluida. Exista si un revers al medaliei: efectul sau dureaza mai putin decat in situatia in care folosesti ceara, dar chiar si asa - poti fi sigura ca, timp de cateva ore, sprancenele tale vor fi "disciplinate".



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jeni pe 21 Mar 2008, 13:59
    si inca ceva

    si firele din sprancene mai cad;te trezesti dimineata cu o gaurica in spranceana si intri in panica:relax! creste inapoi repede,doar nu crezi ca firele pe care le aveai la 5 ani le ai si la 35

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod