7 mici secrete ca să ai sprâncene perfecte

Sprâncenele prea subţiri şi desenate cu creionul nu mai sunt în trend. Cea mai bună soluţie pentru a avea sprâncene perfect este de a păstra forma lor naturală şi de a ajusta acolo unde este necesar. Află mici trucuri pe care le poţi face singură!

Sprâncenele prea subţiri şi desenate cu creionul nu mai sunt în trend. Cea mai bună soluţie pentru a avea sprâncene perfect este de a păstra forma lor naturală şi de a ajusta acolo unde este necesar. Află mici trucuri pe care le poţi face singură!

 Sprâncenele perfect definite îţi schimbă total fizionomia, de aceea este important să cunoşti câteva trucuri care te vor ajuta să le conturezi forma şi să obţii un efect supersexy. Trebuie să reţii că sprâncenele subţiri şi desenate cu un creion nu mai sunt la modă şi nici nu avantajează, deoarece sunt complet lipsite de naturaleţe.

Cu toate că trucurile experţilor în sprâncene diferă, cu siguranţă că în tendinţa actuală vei regăsi sprâncenele cât mai naturale, conturate delicat, nici prea goase, nici prea subţiri şi înr-o culoare apropiată de nuanţa părului.

Ca să le dai o formă sprâncenelor tale este indicat să mergi la un expert în sprâncene, abia apoi să le păstrezi singură forma oferită.

În cazul în care consideri că te poţi descurca singură, iată câteva trucuri pe care le poţi pune în aplicare acasă pentru a obţine un aspect impecabil al sprâncenelor!

1. Defineşte arcul sprâncenelor!
Pentru a decide unde vei realiza arcuirea, plasează un creion de la baza nasului şi orientează-l oblic spre sprânceană astfel încât să "taie" pe diagonală irisul. Locul unde creionul se intersectează cu sprânceana va fi locul unde trebuie să arcuieşti sprânceana. La final este recomandat să piepteni sprâncenele şi să foloseşti un fixator pentru sprâncene.

2. Stabileşte locul de unde trebuie să înceapă sprânceana!
Ca să faci acest lucru ai nevoie de un creion pe care să-l plasezi de la baza nasului drept în sus. Acela va fi locul de unde trebuie să pornească sprânceana.

3. Stabileşti corect lungimea sprâncenei!
Ca să stabileşti cu exactitate pacest lucru este recomandat să plasezi un creion la baza nasului şi să-l orientezi oblic spre sprânceană, astfel încât să treacă pe lângă colţul exterior al ochiului.


4. Sprâncenele nu trebuie să fie simetrice
Foarte important este să nu se ajungă la o simetrie de 100%, adică sprâncenele nu trebuie să fie niciodată perfect identice, avertizează Irina Gârdea, expert în sprâncene. "În acest caz ar părea false, nenaturale. Partea bună este că această simetrie e imposibil de atins cu mâna umană. Iar modul în care procesăm informaţia vizuală ne permite să completăm eventualele goluri şi să percepem nişte sprâncene ca fiind perfecte, chiar dacă acestea nu sunt în realitate", explică specialisul.

5. Colorează sprâncenele într-o nuanţă apropiată de culoarea părului
Între sprâncene şi nuanţa părului nu trebuie să fie o diferenţă mare de culoare. Specialiştii recomandă ca în cazul în care ţi-ai schimbat culoarea părului să aplici acest lucru şi asupra sprâncenelor. "Recomand acest pas pentru că dacă se vopsesc sprâncenele se completează frumos şi zonele mai rare, sprâncenele sunt mai simetrice şi mai ales te va ajuta să te obişnuieşti cu noua formă.
Pentru că vopseaua mai rămâne pe piele câteva zile, poţi învăţa mult mai uşor pe unde să aplici un creion sau fard de sprâncene. Nuanţarea schimbă şi forma, nu doar culoarea",
explică expertul în sprâncene Irina Gârdea. De asemenea, nu se recomandă doar vopsirea sprâncenelor pentru că sprâncenele prea evidente, fără susţinerea unei priviri conturate, masculinizează, avertizează specialistul. Poţi să apelezi la vopseaua permanentă dacă mergi la un salon sau să foloseşti un gel colorant.

6. Foloseşte un fard mat pentru sprâncene dacă le vrei mai bogate
Este important ca fardul să fie în nuanţa sprâncenelor. Se aplică în cantitate mică, urmând forma sprâncenelor.

7. Foloseşte un creion pentru sprâncene dacă vrei să ascunzi spaţii goale dintre fire
Dacă ai greşit şi ai pensat un fir în plus poţi să foloseşti un creion apropiat de nuanţa sprâncenelor pentru a le defini.



Trucuri când mergi la un salon

1. Uită-te la sprâncenele cosmeticienei şi dacă nu îţi plac, este de preferat să nu te laşi pe mâna ei
2. Precizează la începutul şedinţei că nu îţi doreşti sprâncene exagerat de subţiri şi nici desenate cu creionul.
3. Discută cu cosmeticiana despre cum îţi doreşti să arate sprâncenele tale. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod