6 secrete ale masajului facial

Masajul facial este una dintre cele mai bune tehnici pentru stimularea circulaţiei sanguine la nivelul pielii, ceea ce te ajută să ai un ten strălucitor, dar şi să ţii la distanţă ridurile.


Masajul facial este una dintre cele mai bune tehnici pentru stimularea circulaţiei sanguine la nivelul pielii, ceea ce te ajută să ai un ten strălucitor, dar şi să ţii la distanţă ridurile.


Anastasia Achilleos, o celebră cosmeticiană a starurilor, îţi propune urmatorul masaj pentru aplicarea cremei acasă:





Mişcarea pentru zona din jurul ochilor







1. Începe cu vârfurile degetelor poziţionate sub zona ochilor, apoi printr-o mişcare de balans întinde crema dinspre baza nasului spre pomeţi.

2. Schimbă apoi uşor direcţia şi realizează o mişcare circulară până în zona tâmplelor.

Mişcarea pentru linia maxilarului




3. Poziţionează în zona bărbiei palmele apropiate (ca şi când te-ai ruga) şi împinge uşor degetele în sus desfăcând palmele către fiecare parte a maxilarului.

4. Continuă mişcarea trecând de linia maxilarului, de pomeţi şi de unghiul exterior al ochilor, până la tâmple.

Mişcarea pentru zona gâtului





5. Începe cu braţele încrucişate şi cu palmele orientate spre zona gâtului (mâna ta dreaptă va fi pe partea stângă a gâtului şi viceversa).
6. Dintr-o mişcare de braţ (fermă şi uşoară în acelaşi timp) coboară palmele de la maxilar spre baza gâtului şi apoi spre zona decolteului (când ajungi la baza gâtului braţele nu mai sunt încrucişate), mişcarea continuând până la decolteu.

"Aceste tehnici de masaj sunt tehnici pe care le folosesc în tratamentele mele profesionale – ajută la redarea fermităţii pielii şi stimulează circulaţia pentru a elimina toxinele.
Datorită texturii, Olay Regenerist 3 Point Treatment este crema ideală pentru un masaj eficient şi pentru o adevărată experienţă de lux
", declară cosmeticiana Anastasia Achilleos.

Serul Olay Regenerist 3 Point are o formulă super-concentrată care hidratează intens şi regenerează progresiv straturile superioare ale pielii. Acesta conţine cel mai ridicat nivel de penta-peptide din gamă, care, în combinaţie cu vitamina B3, agenţii de hidratare şi acidul hialuronic, conferă în 5 zile o piele vizibil mai fermă şi un efect de lifting, la nivelul feţei, gâtului şi decolteului.


Concepută special pentru a reda în 5 zile elasticitatea tenului şi aspectul vizibil mai tânăr, crema tratament-cosmetic Olay Regenerist 3 Point este bogată într-un complex unic de amino-peptide şi agenţi de hidratare. Formula sa permite reducerea ridurilor şi liniilor fine şi redă supleţea pielii în cele mai importante 3 zone predispuse la apariţia semnelor de îmbătrânire – în jurul ochilor, pe linia maxilarului şi pe gât.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Malina_332 pe 4 Aug 2011, 12:05
    interesant

    chiar am sa incerc

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod