5 idei de manichiuri cu stil pentru fete leneşe



3. Manichiura în zig-zag

Iată cât este de simplu să obţii un model în zig-zag ireproşabil pe unghiile tale. Aplică pe unghii un strat de bază de culoarea dorită, apoi foloseşte un ac pentru a realiza mici punctuleţe pe verticală, în trei rânduri paralele, câte patru.

Cu pensula ojei, uneşte printr-o linie punctele dintr-un rând lateral cu cele din mijloc. Repetă operaţiunea şi cu rândul opus, astfel încât să obţii V-uri inversate. Acum prelungeşte V-urie până în capătul unghiilor, pentru a crea modelul în zig-zag.
Mai aplică un strat de lac transparent şi pregăteşte-te să fii invidiată de prietenele tale.

4. Semiluna french

Foarte populară în ultima vreme, această manichiură creativă implică folosirea unei tehnici extrem de simple. Ai nevoie de două oje de culori diferite, de vârfuri adezive speciale pentru manichiura franţuzească şi de un lac incolor.

Aplică primul strat de ojă, ţinând cont că această culoare va fi cea a semilunei. Aşteaptă să se usuce, apoi pune tipsurile franţuzeşti la baza unghiilor.
Aplică al doilea strat de ojă, chiar şi peste tipsuri. După ce se usucă şi acest strat, îndepărtează vârfurile adezive cu o pensetă şi aplică deasupra un strat de lac transparent.

5. Manichiura V Chevron

Extrem de stilată şi aparent complicat de realizat, manichiura V Chevron este în realitate extrem de simplu de făcut. Alege două oje în nuanţe diferite, înarmează-te cu scotch sau leucoplast şi cu un lac Top Coat.

Taie 10 bucăţi de scotch în formă de V. Aplică primul strat de ojă pe toată suprafaţa unghiilor şi aşteaptă să se usuce.
Lipeşte scotch-ul în zona în care vrei să formezi V-ul şi aplică al doilea strat de ojă în nuanţă contrastantă, exact în centrul zonei delimitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod