30 de manichiuri perfecte pentru vacanța de vară


Înainte de fiecare vacanță, ne pregătim intens și apelăm la tratamente esențiale de înfrumusețare.
De la exfolierea pielii și până la epilare, la aplicarea genelor false care ne permit să renunțăm la mascara și până la manichiuri potrivite cu atmosfera veselă de vacanță, toate fac parte din ritualul de pregătire pentru concediul de vară.

Iar când vine vorba de manichiuri, în această perioadă ne simțim eliberate și dăm frâu liber imaginației. Nu mai ești constrânsă de ținutele scorțoase pentru birou sau de faptul că ai întâlniri importante. Poți să-ți colorezi unghiile exact așa cum îți dorești.

În timpul vacanței unghiile pot fi cât de colorate îți dorești și se asortează astfel cu atmosfera veselă de timp liber.
Iar modelele pe care să le încerci sunt de-a dreptul nelimitate. În primul rând, culorile intense sunt nelipsite. Tonurile puternice de roșu, roz, turcoaz, verde, violet etc. pot fi opțiuni excelente pentru manichiura ta de vacanță. De asemenea, nici glitterul sau nuanțele metalice nu ar trebui excluse.

În ceea ce privește modelele de nail art pe care să le încerci, vara aceasta se poartă desenele de inspirație tropicală și botanică. Îți poți desena pe unghii frunze de palmier, flori exotice sau fructe tropicale. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod