7 modele de rochii care nu se demodează niciodată. Orice femeie ar trebui să le aibă

În mod sigur ținutele tale de vară au la bază două elemente esențiale: rochiile și sandalele.
Când vine vorba de alegerile pe care le faci în materie de rochii, situația poate fi foarte simplă: ai nevoie de câteva modele care nu se demodează niciodată și care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă. Astfel de piese se potrivesc oricui, indiferent de stil, și arată foarte bine pe oricine. 

Iată șapte modele de rochii pe care ar trebui să le ai:

Rochia petrecută



De ce ar trebui să ai o rochie petrecută în colecția ta de haine? Pentru că este un model de rochie care avantajează pe oricine, indiferent de forma corpului. Este la modă de peste 40 de ani și a fost transformată într-o piesă clasică de Diane von Furstenburg, care a inclus-o în colecțiile sale încă din anul 1974.
Ideea acestei rochii este de a accentua talia și de a crea o ținută cât mai feminină.

Rochia furou



Un omagiu adus modei anilor '90, rochia furou ne va aminti întotdeauna de Kate Moss, Courtney Love sau personajul Carrie Bradshaw. Dacă vrei o ținută sexy, minimalistă și confortabilă, atunci rochia furou este perfectă pentru tine. În cazul în care stilul lenjerie purtat ca ținută de zi sau de seară nu ți se potrivește, atunci poți asocia rochia furou cu un tricou purtat pe dedesubt vara sau cu un pulover supradimensionat deasupra pe timp de iarnă.

Rochia cămașă



Rochia cămașă este opțiunea perfectă pentru ținutele de birou din timpul verii și nu numai. O poți asocia cu papuci mules cu vârful ascuțit pentru ținute office sau cu pantofi sport pentru ținutele din timpul liber.
Dacă vrei să ai un look statement, atunci alege rochia cămașă cu o croială exagerată, precum una supradimensionată sau una cu mâneci lungi, bufante sau statement.

Rochia dreaptă



O rochie dreaptă arată perfect în variantă neagră, în stilul little black dress. Este, de asemenea, o modalitate chic de a purta trendul mini. Această rochie inspirată de moda anilor '60 este incredibil de populară și în prezent și există numeroase versiuni pe care să le încerci. De la rochiile cu mâneci lungi și până la cele cu guler înalt, ai la dispoziție o mulțime de stiluri interesante. 

Rochia cu top halter



Acest model de rochie a fost trecut cu vederea de lumea modei pentru o perioadă de timp. Dar totul s-a schimbat atunci când Meghan Markle a decis ca a doua ținută din ziua nunții sale să fie o astfel de rochie.
Pe măsură ce popularitatea rochiei halter a crescut, designerii și cele mai cunoscute branduri de haine le-au reinclus în colecțiile lor.

Rochia cu umerii goi



Piese de bază în stilul vestimentar de la jumătatea anilor 1800, rochiile cu umerii goi au evoluat de la hainele sofisticate cu corset până la ținutele relaxate de vară din prezent. În mod clar este un trend care rezistă de-a lungul anilor! O rochie cu umerii goi îți alungește vizual gâtul și este o modalitate perfectă de a evidenția un colier deosebit sau o pereche de cercei statement.

Rochia maxi



Dacă ești în căutarea unei rochii cu aspect boem, atunci cea de tip maxi este varianta ideală. O astfel de rochie cu o croială de tip A se potrivește perfect pentru ținutele office din timpul verii, mai ales dacă o asociezi cu pantofi cu toc.
Pentru ținutele casual, poartă rochia maxi cu sandale cu talpă joasă sau balerini. Rochia maxi este potrivită și pentru evenimente speciale, fiind deosebit de feminină și elegantă. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod