Vopseaua de par. Ce culori se poarta in 2016

Vopseaua de păr. Ce culori se poartă în 2016

Crezi că nuanțele de roșcat mai sunt la modă? Află ce culori se poartă în 2016 și descoperă care ți se potrivește cel mai bine

Nuanțele naturale

Părul cu un aspect natural și nuanțele de vopsea care îl imită perfect, oferindu-i o strălucire aparte, sunt tendințe în colararea părului pe care nu trebuie să le ignori în 2016. Oricare ar fi opțiunea ta pentru vopsirea părului, este de preferat să ai în vedere această tendință.
Baleiaj

Tehnica baleiaj

Baleiajul este o tehnică de vopsire care face furori în acest an. Presupune colorarea părului într-un stil care imită efectul de decolorare pe care îl are soarele asupra părului pe timp de vară, în special în cazul copiilor. Părul nu este îmbibat cu vopsea, nuanța mai deschisă fiind aplicată de hairstilist numai pe anumite zone, astfel încât rezultatul să pară foarte natural.
Numeroase stauri au apelat la acest truc de vopsire, inclusiv Rihanna.


Vopsea de par saten

Vopseaua de păr în nuanțe de șaten

Șatenul este de departe vedeta acestui an. Iar variațiile subtile de subtonuri vin să-i ofere un plus de personalitate. Pentru că are un aspect foarte natural, șatenul, în special nuanțele deschise, se potrivesc de minune oricui. Poți încerca șatenul auriu, șatenul cu tonuri de ciocolatiu sau castaniu, dar și șatenul închis.


Nuanta blond miere

Blond miere

Un blond miere delicat, care se înscrie de asemenea în marele trend al nuanțelor naturale, este opțiunea pe care trebuie să o iei în calcul în acest an. Este o nuanță mult mai ușor de pus în practică și în cazul în care ai părul închis la culoare și îți dorești să-l deschizi.
Pentru că este o culoare medie, poate fi mai simplu de obținut decât un blond foarte deschis. De asemenea, este blondul ideal dacă ai pielea mai închisă la culoare. Imită nuanța pe care o capătă părul natural vara, odată cu expunerea la soare.


Roscat capsuna Christina Aguilera

Roșcat "căpșună"

În cazul în care preferi roșcatul, una dintre nuanțele vedetă ale anului 2016 este roșcatul strawberry. Acesta este o combinație subtilă între blond și roșcat, iar rezultatul este o culoare deschisă, intensă și foarte sexy. Cântăreața Christina Aguilera a apelat recent la o schimbare radicală de stil, făcând tranziția de la blondul care a consacrat-o la un roșcat căpșună de-a dreptul senzațional.
Dacă vrei la rândul tău o nuanță de roșcat, nu uita că această culoare este dificil de întreținut. Se estompează mult mai repede decât celelalte culori și vei fi nevoită să te vopsești des pentru a-i păstra intensitatea.


Ombre

Stilul ombre

Stilul ombre este în continuare la modă! Trecera treptată de la o culoare închisă la una mai deschisă s-a impus deja de câțiva ani, iar starurile de la Hollywood sunt cele care au contribuit foarte mult la instalarea acestui trend. Care sunt avantajele stilului ombre? În primul rând, un păr cu câteva tonuri mai închis la rădăcină decât pe lungime are marele beneficiu de a crea impresia de volum. Părul tău va părea mult mai des, fiind o alegea perfectă mai ales dacă ai părul rar sau firul subțire.
Dar ceea ce face ca acest stil să devină tot mai popular este aspectul său natural. Tehnica permite trecerea treptată de la o nuanță închisă la una mai deschisă. În 2016, principală tendință este ombre în nuanțe naturale.

Varfuri blonde

Vârfuri blonde

O altă tendință importantă în acest an, inspirată de stilul ombre, este cel al vârfurilor aurii. Pe părul șaten, castaniu sau ciocolatiu arată senzațional vârfurile vopsite în nuanțe calde de blond.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod