Tunsori cu breton care se poartă în 2019. 60 de imagini din care să te inspiri

Bretonul a revenit în tendințe anul acesta, iar dacă vrei să-l încerci, poți alege dintr-o gamă largă de stiluri. Descoperă ce tunsori cu breton să porți în 2019.
Tunsorile cu breton au revenit în tendințe anul acesta. Iar unul dintre cele mai mari avantaje este acela că există numeroase variante de breton, astfel încât să găsești stilul care ți se potrivește cel mai bine. Este imposibil să nu găsești cel puțin o tunsoare cu breton care să-ți pună cel mai bine trăsăturile în valoare. Iată câteva tunsori cu breton din care să te inspiri:

Bretonul gros, răvășit

Dacă preferi ca părul tău să aibă un look rebel și natural, atunci optează pentru tunsori care îi pun textura în evidență. În acest caz, un breton gros, răvășit, asociat cu un bob cu vârfuri inegale te va ajuta să obții efectul dorit.
Actrița Maisie Williams, cunoscută pentru rolul din "Game of Thrones", a adoptat un astfel de look.

Bretonul până la nivelul genelor

Un alt tip de breton care se poartă anul acesta este bretonul lung. Are un aspect dramatic și modern, ajungând până la nivelul pleoapelor. Pentru că este un breton gros, se potrivește în special celor care au părul des. De asemenea, este destul de dificil de întreținut, fiind necesară scurtarea cu regularitate. Actrița Sarah Hyland, din serialul de comedie "Modern Family", a adoptat acest look.

Bretonul pe o parte

Nu este necesar să alegi o tunsoare cu un breton drept, care îți acoperă toată fruntea. O altă variantă este bretonul puțin mai lung, pe o parte.
Este un breton mai rar, care îți pune chipul în evidență fără să-ți acopere fruntea și sprâncenele. Emilia Clarke, vedeta din serialul "Game of Thrones" a ales o astfel de tunsoare.
 

Bretonul "draperie"

Acest tip de breton este de obicei lung, gros și poate fi purtat despărțit pe mijloc, acesta fiind și motivul pentru care a primit denumirea de breton draperie. Este inspirat din look-ul emblematic al faimoasei actrițe franceze Brigitte Bardot.

Breton lung și subțire

Este suficient să ai câteva șuvițe subțiri pe frunte pentru a obține o tunsoare interesantă cu breton. Bretonul subțire, cu șuvițe lungi, îți oferă farmecul unei tunsori cu breton, dar fără să-ți încarce sau să-ți acopere chipul. 

Bretonul creț sau ondulat

Probabil te gândești că părul creț și bretonul se potrivesc precum apa și uleiul. Dar adevărul este că poți avea un breton chiar dacă părul tău este creț sau ondulat.
Este o tunsoare în tendințe, pe care au adoptat-o numeroase celebrități, inclusiv actrița și cântăreața Zendaya.

Bretonul gros și drept

Un astfel de breton se potrivește cel mai bine părului des. Bretonul gros și tăiat perfect drept avantajează chipul oval, pe care îl face să pară mai subțire. Actrița Kerry Washington este adepta acestui look.  
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod