Părul în nuanţe caramel, trendul preferat al vedetelor. 30 de stiluri

Părul în nuanţe de caramel nu este tocmai o noutate, dar a dobândit de puţin timp popularitatea pe care o merită cu adevărat.
Dacă unele stauri sunt adepte de mulţi ani ale acestei culori, Jennifer Lopez fiind una dintre ele, şi alte vedete par să se fi îndrăgostit de tonurile calde ale nuanţei caramel.

O combinaţie echilibrată de blond şi şaten auriu, caramelul este culoarea de păr ideală pentru femeile care vor să şteargă câţiva ani de pe chip. Este o nuanţă deschisă care luminează pielea şi aduce un plus de strălucire.

Se potriveşte perfect în cazul în care ai părul închis la culoare şi vrei să faci o schimbare de look care să te întinerească, fără să-ţi afecteze sănătatea părului.


Spre deosebire de blondul deschis, care presupune o decolorare agresivă a părului, caramelul îţi permite să ai părul într-o nuanţă deschisă, dar fără efectele nocive ale excesului de substanţă decolorantă.

În cazul în care vrei să-ţi păstrezi culoarea închisă a părului, fie că este negru, şaten sau ciocolatiu, şuviţele caramel sunt de asemenea un trend major care te vor ajuta să obţii tonurile delicate care să-i ofere luminozitate chipului tău.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod