O tunsoare bună poate face minuni! 19 persoane care s-au transformat radical

Oamenii fac o mulțime de lucruri pentru a arăta mai bine. De la machiaj, coafuri elaborate, schimbarea culorii părului și până la operații estetice.
Însă de multe ori, o simplă tunsoare este suficientă pentru a schimba radical imaginea unei persoane. Fotografiile înainte și după cu oameni care au decis să renunțe la părul lung și să opteze pentru o nouă tunsoare, cu păr scurt, demonstrează cât de importantă este alegerea unui stil potrivit.

Atât femeile, cât și bărbații pot arăta complet diferit după o simplă schimbare de look. Tunsoarea potrivită te poate ajuta să-ți pui trăsăturile chipului în valoare și în același timp te pot face să pari mai tânăr.
 

Tunsoarea adecvată are un rol important și în mascarea sau accentuarea anumitor trăsături. De exemplu, dacă ai părul rar și fin, părul lung nu face altceva decât să accentueze acest lucru. Greutatea părului reduce semnificativ volumul și poadoaba ta capilară va părea și mai rară. Dacă alegi să te tunzi scurt și să optezi pentru o tunsoare bob, părul va avea mai mult volum chiar de la rădăcini.

Pe de altă parte, șuvițele decolorate care încadrează chipul te fac să pari mai tânără și oferă luminozitate pielii.
De asemenea, părul scurt te ajută să obții un look modern, interesant și este în același timp mult mai ușor de întreținut și coafat.

Descoperă 19 imagini înainte și după cu persoane care au ales să se tundă și au luat decizia corectă.
 
Foto: brightside.me; Reddit
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod