Frumuseţe: 7 trucuri pentru a aranja părul scurt. Sfaturile expertului

Hairstilist-ul Cristi Pascu consideră că este nevoie de imaginaţie şi creativitate pentru ca o astfel de tunsoare să nu fie plictisitoare
Dacă părul lung oferă versatilitate coafurii, însă este foarte greu de întreţinut, părul scurt nu dă prea mari bătăi de cap, însă le limitează pe doamne în ceea ce priveşte styling-ul. Celebrul hairstylist Cristi Pascu consideră că este nevoie de imaginaţie şi creativitate pentru ca o astfel de tunsoare să nu fie plictisitoare. 

Iată ce trucuri de styling recomandă Cristi Pascu: 

Agrafe 

Dacă părul are o lungime ce nu se poate aranja, doamnele pot folosi agrafe sau cleme de păr. Se pot aranja agrafele chiar într-o formă artistică pentru un look colorat şi dinamic.
 

Breton bombat 

Pentru femeile care îşi doresc un look stylish şi simplu de realizat, această variantă este la îndemână dacă aveţi un breton mai lung. Cu ajutorul a două agrafe şi puţin fixativ se poate crea o buclă cu volum.  

Apă cu sare 

Toate femeile cunosc efectul apei de mare asupra părului, iar cele care au părul creţ îşi doresc să-l coafeze mereu ca în vacanţă. Nu ezita să îţi faci propria ta “apă de mare”, combinând sarea de mare cu apă într-un pulverizator.
Aplică soluţia dimineaţa, iar efectul durează până seara târziu. 

Crema de păr 

Pentru cele care au tunsori scurte, pixie şi messy hair, puţină cremă poate face minuni. Aceasta lipeşte vârfurile, iar părul ia mult mai uşor forma dorită. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod