Cum se tundeau copiii în anii '80 și '90? 35 de coafuri de tot râsul!

Îți mai amintești cum erai tuns în copilărie? Unii oameni pur și simplu nu pot uita, pentru că frizurile lor din anii '80 și '90 sunt incredibil de amuzante și fotografiile lor au devenit acum virale pe internet.
De la părul bufant în creștet, chica trendy la acea vreme sau creasta de punkist, toate ni se par acum cât se poate de ciudate, dar și foarte haioase. Să nu uităm părul tuns "castron", un model la care apelau numeroși părinți pentru tunsorile copiilor lor.

Fotografiile realizate alături de colegii de clasă, împreună cu familia și prietenii stau mărturie pentru cât de ciudate erau tunsorile pentru copii în urmă cu mulți ani. 

Descoperă câteva dintre cele mai amuzante tunsori pentru copii și adolescenți din anii '80 și '90.
 
Foto: boredpanda.com 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adrian pe 28 Mar 2017, 18:46
    cum se tundeau copiii in anii ' 80 si ' 90.

    Pai si coafurile alea tot copii de la occidentali veneau.Asa cum earu la vremea aceea,..acum dupa 27 de ani li se par de tot rasul! SA VEDEM PESTE ALTI 27 DE ANI,..CE VOR SPUNE CEI DIN 2044 DE FREZURILE DIN ZIUA DE AZI!???!!!! SI TOTUSI TUNSORILE DIN POZELE AFISATE SUNT CAM CIUDATE! NU -MI ADUC MAINTE SA FI FOST CHIAR ASA!

    2
    0

  • eu maa pe 28 Mar 2017, 17:39
    mda

    frezele erau cum erau.. la moda in anii respectivi..! peste vreo 30 de ani se vor prapadi altii de ras cand vor vedea barbile astora de azi.. (cautatorii de aur din anii 1800) in schimb creaturile din poze... daaa! super :))))

    3
    0

  • vasi pe 28 Mar 2017, 17:39
    frizuri & coafuri :)

    câteva frizuri sunt chiar reușite, iar la restul frizurilor se vede clar că părul era bogat în proteine, adică aveau șampoane bune și pe atunci... :) cred că frizurile pe care le-ati prezentat se incadrează la cele mai ciudate frizuri din anii respectivi :) repet însă, unele frizuri sunt chiar izbutite :)

    2
    0

  • DEEA pe 28 Mar 2017, 15:36
    Frizuri

    Frizurile pe care le-ati prezentat, erau la fel de "cool" atunci, precum sunt de tot rasul unele dintre cele de astazi, astazi. Nici o diferenta! O singura obiectie totusi, unele dintre frizurile prezentate sunt chiar mai vechi decat anii 70' deci cu mult inainte de 80'-90' . Documentati-va si faceti-va treaba mai cu seriozitate!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod