Acest ceai bogat în minerale stimulează creșterea părului

Creșterea părului mai lung, mai puternic și mai des nu depinde, din păcate, de un singur produs, spun specialiștii în nutriție.
Este nevoie de o abordare holistica a ingrijirii parului si a scalpului – de la protejarea lungimilor prin prevenirea varfurilor despicate, pana la indepartarea adecvata a reziduurilor care se pot acumula pe scalp, „sufocand” foliculii si provocand caderea parului. Majoritatea expertilor in frumusete au cateva trucuri pe care se bazeaza pentru a asigura o crestere sanatoasa a parului, iar eu sunt mereu acolo sa le testez pe toate.

Totusi, nu mi-am imaginat ca si expertii in plante pot oferi sfaturi surprinzator de bune la acest capitol.
Are sens, pentru ca nutrientii joaca un rol esential in felul in care arata si se regenereaza parul nostru. Recent, am citit un articol interesant despre cel mai bun ceai pentru stimularea cresterii parului, recomandat de fitoterapeutul Rachelle Robinett. Si pentru ca ador sa beau ceai (cafeaua nu prea e pentru mine), mi-au atras atentia sfaturile ei.

Da, un simplu ceai te poate sprijini in calatoria ta spre un par lung si des

„Pentru cresterea parului, recomand ierburi care sunt bogate in minerale si nutrienti, dar in primul rand minerale precum fierul.
Intotdeauna incurajez oamenii sa consume aceste plante prin inmuierea in apa, adica sub forma de ceai, pentru ca aceasta metoda imbunatateste rata de absorbtie, spune Rachelle pentru MindBodyGreen. „Un exemplu perfect este ceaiul de lucerna. Planta de lucerna (alfalfa) este o sursa naturala de fier, antioxidanti si alte minerale, asa ca o recomand intotdeauna pentru sanatatea parului.” Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod