7 tunsori care se poartă în 2016

Vrei să-ți schimbi look-ul, dar nu știi ce să alegi? Află ce tunsori se poartă în 2016 și descoperă care ți se potrivește cel mai bine
"Părul scurt este ‘must have’ în anul 2016, iar tunsorile scurte și agresive, pe alocuri de inspirație masculină, sunt noul trend pentru doamnele și domnișoarele care își doresc un look fresh, cool, adecvat unei societăți moderne, cu tentă minimalistă. Doamnele care nu vor să-și tundă părul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice”, declară hairstilistul Cristi Pascu.

Tunsori pixie

Dacă de mult timp cochetezi cu ideea de a te tunde scurt, dar nu ai avut curajul, 2016 este anul ideal pentru a încerca un nou look! Tunsorile scurte, de tip pixie, dar cu ceva mai mult volum sunt o tendință majoră a acestui an. Deși pare o decizie radicală, nu vei regreta, mai ales că vei fi cu siguranță în trend.
Nu știi dacă îți stă bine cu părul scurt? Citește acest articol și descoperă metoda prin care îți poți da seama dacă vei arăta bine cu părul scurt.
Tunsoare pixie


Bobul texturat

Este un bob ceva mai lung, părul ajungând până la nivelul umerilor, dar fără să îl depășească. Lobul texturat și-a făcut debutul în 2015, dar este un stil care se menține puternic și în acest an. Părul este tuns într-un mod aparent neglijent, brut, vârfurile fiind tăiate drept, fără filare. Ceea ce face ca această tunsoare să fie foarte populară este lejeritatea sa. Vei obține un look sexy și relaxat, iar părul tău nu va avea nevoie de prea multă coafare. Scopul este să obții foarte ușor o coafură care pare cât mai degajată, ca și cum așa te-ai fi trezit.
Iar lobul texturat este exact ce îți trebuie! Spray-ul de stayling cu sare îi oferă acea textură pe care o ai în vacanța, darorită apei sărate de mare.
Lob texturat


Cărarea pe o parte

Tunsorile care au ca element central cărarea pe o parte se numără de asemenea printre stilurile de top ale anului 2016. O astfel de cărare îți permite să obții mai mult volum și îți oferă un look rafinat. Este potrivită indiferent dacă părul tău este drept sau ondulat.
Carare pe o parte


Bretonul drept

Bretonul revine în forță în 2016. Iar cel mai puternic stil este cel inspirat din anii '70, de tunsorile purtate de celebra Brigitte Bardot. Este vorba despre bretonul plin, care depășește nivelul sprâncenelor și este continuat prin șuvițe texturate care încadrează chipul.
Actrița Dakota Johnson a optat deja pentru acest stil sexy. O astfel de tunsoare ți se potrivește foarte bine dacă ai părul des sau ondulat.
Breton Dakota Johnson


Bob bont

La fel ca și în cazul lobului texturat, acest tip de bob se menține în tendințe încă de anul trecut. Vârfurile sunt tăiate aparent neglijent, brut, iar rezultatul este un păr cu mai mult volum, ușor de aranjat. Această tunsoare se potrivește oricărui tip de păr, dar arată excelent pe părul drept sau pe cel ușor ondulat.
Bob Beyonce


Șuvițe subțiri

Dacă îți place să porți părul la o lungime medie, atunci această tunsoare ți se potrivește de minune. Șuvițele sunt tăiate inegal începând din zona claviculei și sunt ușor subțiate la vârfuri. Pentru a le pune mult mai bine în evidență este de preferat să le întorci ușor atunci când te coafezi.
Acest tip de tunsoare ți se potrivește foarte bine dacă ai părul rar sau subțire și vrei să maschezi asta. Te va ajuta să obții mai mult volum, iar aspectul va fi unul foarte natural și fluid. Modelul Karlie Kloss a adoptat deja acest stil.
Tunsoare suvite Karlie Kloss


Bob simetric

Un bob simetric, precum cel al modelului Jourdan Dunn, este cea mai bună alegere pentru tine dacă ai părul perfect drept. Cărarea pe mijloc vine să aducă și mai multă armonie chipului în cazul în care optezi pentru această tunsoare.
Bob drept Jourdan Dunn
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod