30 de tunsori și coafuri care îți fac părul să pară mai des

Nu este deloc simplu să găsești tunsoarea ideală dacă ai părul fin și rar. Scopul principal este acela de a obține iluzia unui păr des, cu mult volum.
Indiferent dacă vrei o tunsoare scurtă, una medie sau preferi să porți părul lung, există câteva trucuri simple care te vor ajuta să creezi impresia unui păr mult mai des. Iată ce tipuri de tunsori și coafuri să încerci dacă ai părul rar:

Coada împletită

Dacă ai părul lung, dar nu este atât de des pe cât ai vrea, atunci o coadă împletită masivă este exact ce îți trebuie. Împletește-ți părul într-o coadă pe o parte și apoi trage ușor cu degetele de marginile cozii pentru a o lărgi. Vei crea în acest fel efectul unei cozi masive, voluminoase. 

Bob texturat

Șuvițele de păr tunse inegal, dar cu vârfuri tăiate drept, creează imediat impresia unui păr des, cu mult volum. Dacă optezi pentru un astfel de stil, alege o coafură ușor răvășită, foarte ușor de realizat cu ajutorul unui produs de styling pentru volum.

Tunsoarea pixie

Părul subțire și rar arată excelent atunci când optezi pentru o tunsoare scurtă, de tip pixie. Vei obține un efect de păr des pentru că firele scurte vor crea un plus de volum.
Cu cât părul este mai lung, cu atât este mai greu și își pierde volumul.

Bob cu vârfuri ascuțite

Acest tip de bob presupune tunderea scurtă a părului la spate, cu o creștere treptată în lungime către față. Va atrage privirea în jos, către șuvițele mai lungi și te va ajuta să obții efectul de păr des, mai ales dacă optezi pentru o cărare pe o parte.

Breton gros

Pentru părul subțire și rar, bretonul gros este una dintre cele mai bune variante. Oferă iluzia unui păr des, voluminos în partea din față. Arată excelent și în cazul părului ondulat.

Bobul clasic

O tunsoare întotdeauna la modă, bobul clasic este elegant și foarte ușor de purtat. Îți încadrează chipul și oferă impresia unui păr des, voluminos, fără prea mult efort.

Tunsoare lob în scări

Această tunsoare se menține în tendințe de câțiva ani. Este un look ideal pentru femeile care au părul rar și subțire.
Buclele lejere, cu un aspect natural, oferă și mai mult volum, astfel că este o tunsoare excelentă dacă ai părul ondulat în mod natural.

Breton și bucle

O tunsoare bob ceva mai lungă, asociată cu șuvițe tunse în scări și breton gros îi va oferi părului tău foarte mult volum. Buclele sunt ideale pentru a obține impresia unui păr foarte des.

Păr scurt și ondulat

Dacă tunsoarea lob nu este pe placul tău, atunci poți încerca o tunsoare scurtă, care îți pune buclele în evidență. Este un stil ideal pentru părul ondulat în mod natural. Părul tău va părea mult mai des datorită buclelor voluminoase.

Breton pe o parte

La fel ca și tunsoarea pixie, un breton pe o parte îți va face instant părul să arate mai voluminos. Iar atunci când vrei să obții rapid și mai mult volum, tot ce trebuie să faci este să schimbi partea pe care ai cărarea.

Tunsoare în scări

Secretul pentru ca părul fin să aibă mai mult volum atunci când are o lungime peste medie este realizarea unor șuvițe inegale, care creează efectul de trepte. Acestea îți vor încadra chipul și vor lăsa impresia unui păr mult mai bogat.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod