30 de coafuri pentru vara 2018 inspirate de modele

Imaginile postate de modele pe Instagram sunt o sursă excelentă de inspirație pentru coafurile pe care să le porți în această vară.
Descoperă 30 de stiluri de coafuri purtate de modele celebre, pe care să le încerci și tu în vara 2018.

Nodul de păr

Această coafură este de fapt unul dintre cele mai simple tipuri de cocuri pe care le poți face. Părul prins într-un "nod" înalt nu doar că arată foarte sexy și îți congferă un aer relaxat, de vacanță, dar este excelent în zilele fierbinți de vară, când nu ai vrea ca părul să îți țină și mai mult de cald și să ți se lipească de față. Tot ce trebuie să faci este să prinzi părul cu un elastic într-o coadă înaltă, apoi să înfășori coada în jurul bazei și să fixezi vârful sub elastic sau cu ajutorul câtorva agrave.

Două cozi împletite

Este o coafură care îți va aminti de coafurile ștrengărești ale copilăriei. Modelele poartă des acest look, tocmai pentru că oferă un alură copilăroasă, fiind în același timp un stil lejer, ideal pentru vară.
Împletește-ți părul în două cozi, dar fără să acorzi prea multă atenție detaliilor. Rezultatul trebuie să fie un stil ușor răvășit, degajat. Dar dacă anii trecuți se purtau împletiturile lejere, de tipul boho, anul acesta împletiturile sunt foarte bine strânse, dar nu perfect netezite.

Cocul cu eșarfă

Inspirat din moda anilor '70, cocul înalt, prins cu eșarfă, este un alt stil pe care să-l încerci vara aceasta. Este perfect pentru a completa o ținută retro, dar se potrivește de minune și cu ținutele de vacanță și mai ales cu cele de plajă. Fă-ți un coc înalt, apoi folosește o eșarfă subțire pe care să o legi în jurul cocului. O astfel de coafură este perfectă și pentru a-ți proteja părul de soare atunci când stai la plajă.

Cocul Brigitte Bardot

O altă coafură retro care se poartă vara aceasta este cocul răvășit și foarte sexy inspirat de celebra actriță franceză Brigitte Bardot. Vedetele și modelele adoptă des acest look pentru timpul liber și zilele de vacanță.
Pentru a obține această coafură, onduleaz-ți lejer părul, apoi folosește agrafe pentru a prinde părul într-un coc înalt, lejer. Ia fiecare șuviță în parte și fixeaz-o cu agrafe în creștet, pentru ca rezultatul să fie un coc voluminos și răvășit.

Coada neterminată

Un stil modern și interesant pe care să-l încerci vara aceasta este coada neterminată sau coada cu buclă. Este, de fapt, un tip de coc obținut foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să prinzi părul într-o coadă, fie înaltă, fie la baza cefei, dar să nu tragi tot părul prin elastic la final, astfel încât să obții o buclă. Vedete precum modelele Karlie Kloss sau Rachel Nguyen au postat fotografii pe Instagram purtând această coafură simplă, dar originală.

Buclele lejere

Onduleurile cu un aspect natural se numără, de asemenea, printre coafurile favorite ale vedetelor pentru vara 2018. Acest stil sexy și feminin nu va ieși niciodată din tendințe, astfel că este o idee bună să înveți arta realizării buclelor impecabile, fie că folosești ondulatorul, peria rotativă sau metodele de ondulare peste noapte. 

Părul natural

2018 este, fără îndoială, anul părului natural. Este oportunitatea perfectă nu doar de a îmbrățișa structura naturală a părului tău, ci și de a o pune în valoare.
Alege coafuri simple, care îți pun în evideță frumusețea părului natural. Lasă buclele rebele să se manifeste așa cum își doresc, fără să încerci să le stăpânești cu placa de păr, peria rotativă sau coafuri stricte. Iar dacă ai părul drept, lasă-l să se usuce în mod natural după spălare, pentru a căpăta textura sa naturală. Un păr răvășit, dar cu aspect natural, este una dintre tendințele majore ale acestei veri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod