Frumuseţe. Conturează-ți corpul cu ajutorul lipoaspirației

Este o metodă de modelare a trupului recomandată atunci când există zone din care grăsimea nu dispare nici cu ajutorul alimentației sănătoase, nici în urma exercițiilor fizice
Visul oricăruia dintre noi de a avea un corp perfect sculptat a devenit posibil odată cu evoluția chirurgiei estetice. Liposucția este cea mai eficientă metodă de modelare a trupului, recomandată atunci când există zone din care grăsimea nu dispare nici cu ajutorul alimentației sănătoase, nici în urma exercițiilor fizice.  

La o astfel de intervenție apelează oamenii care au depozite de grăsime de care nu pot scăpa. Foarte important este faptul că procedura nu se realizează pentru a scăpa de kilogramele în plus, ci pentru a modela anumite zone. Intervenția este una sigură, iar rezultatele sunt vizibile. După lipoaspirație, pacientul sau pacienta trebuie să aibă un stil de viață sănătos, pentru ca rezultatele să se mențină cât mai mult timp”, explică medicul Călin Doboș, chirurg estetician. 

De ce să apelezi la această procedură? 

Scopul principal al liposucției este de a remodela una sau mai multe zone ale corpului, nu de a reduce greutatea corporală. Deseori acest tip de tratament este folosit pe zonele "problemă" care nu au răspuns conform așteptărilor în urma dietelor și a sportului.  

Procedura îndepărtează țesutul adipos din anumite părți ale corpului prin tehnica de aspirare. Cele mai frecvențe zone care sunt modelate prin liposucție sunt abdomenul, coapsele, mâinile, feșele, zona gâtului și a bărbiei, dar și obrajii, șoldurile, genunchii, gambele și glezenele. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod