Frumuseţe. Află totul despre implantul mamar de la un expert



Cum o să mă simt când trece efectul anesteziei?

În primele ore după trezire, unele paciente pot manifesta efecte secundare precum răguşeală, dureri de cap, ameţeală, greaţă, dureri musculare, oboseală. Aceste efecte se diminuează pe măsură ce anestezicele sunt eliminate din corp. După operaţie se recomandă purtarea unei bustiere pentru a realiza o poziţionare corectă a sânilor în timpul vindecării şi pentru a menţine simetria şi compactarea acestora.

Ce trebuie să ştiţi despre perioada de recuperare?

În primele câteva zile este posibil ca pacientele să resimtă o stare de oboseală şi durere, deci odihna în această perioadă este foarte importantă. Senzaţia de tensiune, de apăsare la nivelul sânului este normală, deoarece pielea se acomodează cu noua formă şi mărime a sânului. De asemenea, este posibil că pacientele să experimenteze o diminuare a senzaţiilor la nivelul bustului.

În următoarele câteva săptămâni de la operaţie este recomandat să fie evitate activităţile fizice solicitante. Sânii pot rămâne sensibili la contact timp de o lună sau chiar mai mult.

Expunerea la soare este contraindicată în tot acest timp din cauza reacţiilor adverse pe care le-ar putea determina.

Chirurgul estetician este cel care vă poate recomanda un anumit tip de masaj sau alte exerciţii de recuperare mai rapidă pentru diminuarea senzaţiilor de disconfort.

Material realizat de chirurg estetician Vangelis Vasalos, medic în cadrul Metamorphosis Center, în cadrul campaniei de informare şi creştere a respectului de sine a femeilor ”Frumuseţea la 40 de ani”, proiect derulat în perioada martie 2015 – februarie 2016 de Russenart Communications.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod