Chipul tău. Rejuvenarea facială, soluţia ideală pentru un ten mereu tânăr



Acidul hialuronic


Multă lume nu ştie că acidul hialuronic este prezent în mod natural în organism. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, capacitatea corpului de a mai produse acid hialuronic scade. Procesul de îmbătrânire este legat şi de această deficienţă. Dispariţia acidului hialuronic din organism mai este cauzată de dereglări hormonale, expunerea îndelungată la soare sau fumat.

"Acidul hialuronic se poate injecta la nivelul gurii, nasului, gâtului, pomeţilor, buzelor şi ochilor.

Cu produsele pe care le folosesc eu, efectul injectarii cu acid hialuronic durează între patru şi şase luni şi creşte progresiv până la 3 ani !", explică dr. chirurg estetician Călin Doboş.

Injecţiile cu grăsime proprie

Injecţiile cu grăsime proprie sunt o alternativă pentru tratarea ridurilor şi depresiunilor de la nivelul feţei. Acestea pot umple obrajii, buzele şi pot creea balanţa perfectă a fizionomiei.

"Practic, se ia grăsimea din locurile în care nu e dorită a fi prezentă - de obicei de pe burtă, coapse sau şolduri, şi se reintroduce acolo unde este nevoie."
, explică dr.
chirurg estetician Călin Doboş.

Substanţele injectabile pot fi folosite singure sau împreună cu tratamentul cu laser sau proceduri de reconturare a feţei ca liftingul facial.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod