7 proceduri care te ajută să atenuezi ridurile

Află de la chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos care sunt cele mai bune soluții pentru un ten proaspăt şi vizibil întinerit.
Trebuie să știi că există două tipuri de riduri, cele de expresie, legate de activitatea mușchilor mimici care apar de fiecare dată când zâmbim, râdem sau ne încruntăm încă de la vârsta de 10-15 ani și cele de îmbătrânire, care apar după vârsta de 50 de ani, ne explică chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos, medic în cadrul clinicii Metamorphosis Center.

Ridurile apar din cauza subțierii epidermei și ruperea fibrelor elastice ale dermului, ce duc la slăbirea și încrețirea expresivă a pielii.

„Acest fenomen, de cele mai multe ori, este accentuat și influențat de expunerea îndelungată la soare care duce la distrugerea colagenului și elastinei din piele, fumat, hidratare insuficientă a pielii, expresiile feței (încruntarea sau mirarea), înaintarea în vârstă, vântul și frigul care duc la uscarea feței și astfel la apariția ridurilor, lipsa protecției solare”, avertizează chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rita pe 26 Nov 2014, 11:19
    Rita

    Eu cred ca am incercat pana acum o infinitate de metode pentru a scapa de riduri. De la creme la diverse aparate dar rezultatele obtinute sunt descurajatoare. In prezent urmez si o cura cu niste supliemnte Impreskin care ar ajuta la cresterea elasticitatii pielii. Chiar sunt curioasa ce o sa se intample:)

    0
    0

  • Maria pe 2 Oct 2014, 22:10
    Dermabraziunea e ft ok

    Mi-am facut si eu o interventie la Silvia Stanculescu Vasalos, e adevarat, acum vreo 2 ani, cand lucra la Medicover. Mi-a facut o dermabraziune pentru estomparea urmelor lasate de acnee. Ma bucur ca o aveti ca expert, chiar e un doctor bun, de incredere

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod