7 proceduri care te ajută să atenuezi ridurile


Dr. Silvia Stănculescu-Vasalos, chirurg estetician în cadrul clinicii Metamorphosis Center

Ce soluţii recomandă specialistul


În zilele noastre, există o gamă variată de tratamente și proceduri ce luptă cu succes Impotriva ridurilor. În funcție de amplitudinea ridurilor, poţi opta pentru:

1. Acid hialuronic injectat în ridurile de suprafață din zona nazogeniană.

2. Blefaroplastia ce ajută la estomparea ridurilor (laba găștii) și la eliminarea pielii în exces din zona ochiilor.

3.
Dermabraziune realizată cu ajutorul discurilor abrazive sau al unui glaspapir foarte fin, care atenuează reliefurile de o parte și de altă a ridurilor.

4. Lifting frontal ce face să dispară ridurile de pe frunte și cele care sunt situate între sprâncene.

5. Lifting cervico-facial destinat corectării prăbușirii obrajilor (obraz flasc) și suprimării bărbiei duble.

6. Peeling cu azot lichid, rezorcină, zăpadă carbonică, trieloracetic, fenol sau acid glicocolic.

7. Tratamentul cu botox (toxină botulinică) ce ajută la reducerea și chiar eliminarea ridurilor pe o perioadă de câteva luni, însă numai în cazul celor de expresie, care se formează între sprâncene, pe frunte și în colțurile ochilor, nu și împotriva ridurilor statice.

Botoxul este unul dintre cele mai cunoscute remedii în estomparea ridurilor.
Acesta acționează asupra ridurilor prin vasodilatație, determinând relaxarea și “înghetarea” tegumentului. Efectele unei injecții cu toxină botulinică sunt vizibile după primele 48 de ore de la intervenție, dar rezultatul final poate fi apreciat după o perioadă de 7-14 zile.

“Injectiile cu botox și acid hialuronic sunt cel mai des cerute de către pacientele mele. Tratamentul cu botox duce la relaxarea pielii și reducerea ridurilor de la ochi, frunte sau gât. Totodată, pentru a obține un efect anti-aging asemănător cu al liftingului facial recomand pacientelor mele să opteze pentru injecțiile cu acid hialuronic”,
spune chirurgul estetician.

Costurile unei injectări cu acid hialuronic și/sau toxină botulinica pornesc de la 250 euro per injecție, ce conține 1 mm de substanță.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rita pe 26 Nov 2014, 11:19
    Rita

    Eu cred ca am incercat pana acum o infinitate de metode pentru a scapa de riduri. De la creme la diverse aparate dar rezultatele obtinute sunt descurajatoare. In prezent urmez si o cura cu niste supliemnte Impreskin care ar ajuta la cresterea elasticitatii pielii. Chiar sunt curioasa ce o sa se intample:)

    0
    0

  • Maria pe 2 Oct 2014, 22:10
    Dermabraziunea e ft ok

    Mi-am facut si eu o interventie la Silvia Stanculescu Vasalos, e adevarat, acum vreo 2 ani, cand lucra la Medicover. Mi-a facut o dermabraziune pentru estomparea urmelor lasate de acnee. Ma bucur ca o aveti ca expert, chiar e un doctor bun, de incredere

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod