Poveste adevărată: "Eram frumoasă, dar după naștere am devenit un monstru"

De când eram mică și mă jucam cu păpuși visam să am o familie cu copii și să fiu o mamă și o soție exemplară. În timp ce alte fete visau să devină doctorițe, fotomodele sau să urmeze alte cariere, eu visam doar atât: să fiu mamă.
Nu știu de unde mi s-a tras dorința asta, dar atunci când l-am întâlnit pe viitorul meu soț am știut că alături de el voi împlini acel vis din copilărie.

Ne-am întâlnit în studenție și ne-am căsătorit la scurtă vreme. A fost dragoste la prima vedere, eram frumoasă și mi se părea că nimic din ceea ce mă înconjura nu avea cum să se schimbe. Decât în bine. Aveam un corp perfect. Cochetasem chiar, la un moment dat, cu ideea de a participa la un concurs de Miss, dar mi s-a părut prea frivolă idea și am renunțat.


Soțul meu este, de asemenea unul dintre cei mai frumoși bărbați pe care-i cunosc. Împreună făceam un cuplu de invidiat. Dacă ați vedea fotografiile de la nuntă ați crede că sunt retușate în photoshop, atât de frumoși eram. El încă mai este. După zec ani de căsnicie și nașterea unui copil eu sunt singura care nu se mai potrivește în acest tablou perfect. Iar asta mă disperă.

În timpul sarcinii cu fiul nostru am luat 20 de kg în greutate. Nu știu de ce, pentru că nu am mâncat excesiv și în general nu sunt o persoană neglijentă.
Dimpotrivă, după cum puteți să vă imaginați, pun preț pe cum arăt, pe corpul meu și pe sănătate. Totuși, asta s-a întâmplat fără să pot controla ceva. Am sperat că după naștere voi reveni la formele inițiale, măcar parțial, dar asta nu s-a întâmplat. Fiul nostru are acum opt ani, iar eu arăt ca bunica lui.


Sunt mai grasă cu zece kg, am fața buhăită, nasul mi s-a îngroșat, am făcut gușă, sânii îmi atârnă, burta și pulpele îmi sunt pline de celulită, iar de la spate arăt ca o femeie cu 20 de ani mai bătrână.
Sunt un monstru care nu aduce deloc cu fata frumoasă cu care soțul meu s-a însurat. Și am numai 30 de ani.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ada pe 7 Oct 2014, 14:33
    Sugestii

    Si eu am pus 20 de kg in sarcina, iar dupa am intrat la cura de slabire, care dureaza de cateva luni bune pentru ca 20 de kg nu se dau jos repede. Fac sport zilnic, fara abatere chiar si atunci cand nu ma simt prea bine. Pentru celulita exista creme, masaj, impachetari,sauna si alte tratamente corporale. Daca ai bani unele probleme pot fi rezolvate cu operatii estetice de ce nu? Dar cel mai important e sa te iubesti pe tine insati.

    1
    0

  • kiki pe 29 Sep 2014, 19:59
    transformari

    Cu siguranta toate transformarile de care vorbesti (nas,gat,spate,etc)sunt dela grasime Unele conformatii permit 20kg in plus fara mari probleme (cele atletice,musculoase,care chiar au facut sporturi)altele arata grotesc si la 7-8kg in plus,daca pielea e flasca,si are doar depuneri de grasime. Deci,sigur se rezolva,(caci si sotul si copilul merita ! tu-mai putin,pt ca nu te iubesti destul !) Sport,salate,apa,fructe,ceaiuri fierbinti sau doar apa calda cu lamaie,ceva nuci-migdale,cam 3 sapt,si....mai vorbim !Succes !

    4
    0

  • oana pe 29 Sep 2014, 13:25
    credinta!

    in momentul in care ajungem sa ne iubim mai mult trupul decat ceea ce este cu adevarat important, sufletul, atunci cu adevarat avem o problema. sa ajungi sa afirmi ca iti vine sa te sinucizi cand te uiti in oglinda, atunci e vorba de lipsa lui Dumnezeu in viata ta, nu ai o temelie duhovniceasca. e adevarat ca trebuie sa avem grija si de casa duhului, adica trupul, dar nici exagerat ; mie nu mi se pare exagerat de mult 20kg, adica, daca inainte aveai sa zicem 55kg,(ziceai ca aratai bine) nu cred ca la 75kg trebuie sa cazi in depresie si deznadejde, ce zici de cei care sufera cu glanda si au peste 100kg? sfatul meu este ca daca ai tine un pic de regim combinat cu miscare toate vor intra pe fagasul normal

    0
    0

  • monna pe 29 Sep 2014, 09:27
    draga mea!

    Buna, te bati de aceasi problema de care se bat multe altele, spre deosebire de restul pe tine te intereseaza ceea ce deja este un lucru bun, pot sa te ajut dandu-ti un sfat fa-ti un program mananca dulciuri o sg zi pe saptamana, de exemplu, du-te la sala, nu costa mult si o sa vezi rezultatele. Eu am 28 ani arat foarte bine, si deja am inceput totusi sa am mare grija de mine pt ca am vazut ca in jurul meu apar femei care au exact aceeasi problema pe care o ai tu. Ma duc la sala stii cat de putine femei fac asta? la sala la care ma duc eu sunt singura femei care ma duc mai sunt vrio 2 fete care vin dar nu se prea tin de traba. nu mananc dulciuri decat sambata, crede-ma primele saptamani pana te obijnuiesti este cel mai greu lucru din lume nu pun picatura de suc in gura.( numai ceai si apa) si fac toate astea pt ca intr-o zi sa nu ajung, intr-o situatie pe care asi regreta-o, daca apar zilnic femei la tv care reusesc sa arate incredibil si dupa ce au nascut sunt sigura ca nu este un mirtacol, ci multa disciplina.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod