Iti cunosti forta interioara?

Rezultate:

Observatie: daca ai obtinut acelasi scor pentru doua simboluri sau o diferenta de 1 punct intre ele, nu ezita sa citesti ambele profiluri. Vei afla de doua ori mai multe lucruri despre tine.

Majoritatea a): o forta necunoscuta
Se pare ca ti-e greu sa recunosti forta din tine. Te lasi in bataia vantului, ca si cum ai fi spectatorul propriei vieti. Nu esti obisnuit(a) sa simti in tine o sursa de energie care te-ar putea ajuta; la cel mai mic obstacol sau dificultate te simti in nesiguranta si dezorientat(a).

Reactia ta este de a cauta sprijin la cei din jur - o atitudine pozitiva in sine, dar care te defavorizeaza daca devine sistematica, daci astfel nu gasesti echilibrul interior decat in... ceilalti.

Asta nu inseamna ca esti lipsit(a) total de forta.

Insusi faptul ca ai ajuns pana aici in pofida tuturor obstacolelor pe care poate le-ai intalnit este un semn de vigoare. Incearca sa descoperi aceasta parte din tine care are incredere in viata si care doreste sa avanseze. Nu uita: in tine se afla ascunsa o comoara.

Majoritatea b): o forta combativa
In numeroase ocazii ai observat in tine o forta puternica ce te face sa avansezi in pofida greutatilor - este insa aceasta cu adevarat o forta interioara? Pentru tine ea reprezinta acea parte a fiintei asupra carora ceilalti nu au nici o putere si care te motiveaza sa depasesti obstacolele, un fel de superforta infailibila.

Atentie insa la ceea ce obisnuiesti sa treci pe locul doi: emotiile; pentru a parea puternic(a) trebuie sa-ti construiesti o masca imperturbabila, evitand orice semn exterior de slabiciune si refuzand sa ceri ajutorul.

Se pare ca in mintea ta are loc o confuzie intre forta interioara si dorinta de victorie. Incearca sa cobori putin garda si sa temperezi aceasta energie bruta care te domina.

Vei intelege ca a fi puternic nu insemna sa te arati infailibil. Dimpotriva, adevarata putere presupune capacitatea de a accepta si a sublima evenimentele prin care treci.

Majoritatea c): o forta solida
Ai o mare incredere in tine si in viata in general, ceea ce iti da un puternic sentiment de soliditate interioara; forta dinauntrul tau este intr-o constanta evolutie. In timpul perioadelor linistite profiti cat mai mult, "facandu-ti plinul" cu fericire, iar atunci cand intervine un obstacol, recurgi la energia vitala pe care ai acumulat-o, astfel incat nu-ti pierzi niciodata speranta.

Stii foarte bine sa integrezi dificultatile intr-o maniera constructiva. Energiile perturbatoare din exterior nu fac decat sa-ti intareasca forta interioara si orice obstacol il percepi ca pe o ocazie de a-ti dezvolta potentialul.
Ai inteles ca forta interioara este cel mai bun aliat in viata si-ti urmezi calea veghind ca relatia cu tine insuti/insati sa fie din ce in ce mai creativa.

Majoritatea d): o forta timida
Ceea ce te caracterizeaza este prezenta unei forte interioare ezitante, care uneori te umple de energie, iar alteori "se intuneca". Daca pe cerul vietii tale se intrezaresc nori, ti se pare ca nu vei mai regasi niciodata calea. Stabilitatea ta este deci serios perturbata. In fata unei dificultati obisnuiesti sa reactionezi in doi timpi.

La inceput ai tendinta sa te "pierzi" in emotii - furia creste, nu te mai poti opri din plans.

Treptat, te retragi intr-un fel de carapace protectoare in care-ti investesti toate fortele. Esti teribil de reticent(a) in a cere ajutorul celorlalti si te cramponezi de o singura dorinta, pe termen scurt: stapanirea emotiilor.

In aceasta situatie este indicat sa te recentrezi pe propria persoana, incercand sa te reconectezi la energia interioara, ori de cate ori te confrunti cu dificultati. Nu mai lasa teama sa te domine si pastreaza in minte momentele senine, cand fiinta ta era unificata.

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yoyo-brunetta pe 27 Oct 2010, 17:20
    C...

    Chiar mi-se potriveste :P

    2
    2

  • raluca pe 13 Aug 2010, 17:27
    mi`a iesit C

    a iesit C si tot ce scrie acolo e adevarat .. ma regasesc in ceea ce scrie acolo . :)

    2
    1

  • 99monica pe 2 Aug 2010, 10:47
    asa este

    super,este foarte adevarat raspunsul este c

    2
    1

  • deya_ody pe 6 Ian 2010, 16:19
    aadevarat;)

    mia iesit c si este adevarat,apsolut

    2
    1

  • MADUTZA pe 21 Apr 2009, 21:22
    super adevarat

    mia esit (c)..chiar ca este adevarat ce zice..ok..by

    1
    2

  • ady76sor pe 13 Apr 2009, 13:16
    -

    Cred ca ma repezinta total testul...........

    1
    2

  • rocsanne pe 9 Apr 2009, 04:14
    :)

    mie mi`a iesit C si e foarte adevarat .... wow ;))

    3
    0

  • Dennise Swarteneger pe 7 Ian 2009, 21:00
    Anne Scwartzweber

    Buna, A citit un articol "Iti cunosti forta interioara? " si am facut testul facut de psihologul Anne Scwartzweber. As dori sa fac mai multe teste sau sa citesc articole ale psihologului. Ati putea sa ma ajutati cu mai multa informatie despre Anne Scwartzweber

    3
    0

  • yas pe 5 Aug 2008, 16:48
    ..

    chiar mi`a iesit p bune dar nu recunosc faptul ca a fi puternic nu ins sa t arati infailibil...din contra e mai bine sa nu t ar ranit chiar dc esti...e pur si simplu orgoliu

    1
    1

  • C@ty pe 3 Aug 2008, 11:35
    EU

    Am facut testul,mi-a iesit B si este foarte adevarat,dar daca las garda jos oameni care imi vor raul o sa imi afle slabiciunile si o sa se foloseasca de ele.

    0
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod