Cum sa-ti pastrezi iubitul fidel

Cand Gwyneth Paltrow a fost vazuta de curand intrand intr-un sex shop din New York si cumparand o serie intreaga de jucarii erotice, s-au facut nenumarate speculatii...

Cand Gwyneth Paltrow a fost vazuta de curand intrand intr-un sex shop din New York si cumparand o serie intreaga de jucarii erotice, s-au facut nenumarate speculatii referitoare la schimbarea atitudinii ei plictisite pe care a afisat-o pana acum.

Daca iti este teama ca nu poti satisface fanteziile sexuale ale partenerului tau, probabil ca te intrebi si ce anume ar trebui sa faci pentru a-i pastra atractia fata de tine neschimbata si sa te doreasca din ce in ce mai mult.

Iata cele mai bune cinci trucuri pe care orice femeie trebuie sa le includa in repertoriul ei de iubita:

1. Ia initiativa!

Aceasta este cea mai mare dorinta a fiecarui barbat - si asta pentru ca exista foarte putine femei care sa spuna: "hai sa facem sex" - sau macar sa sugereze ca si-ar dori acest lucru.

A prelua controlul vietii voastre sexuale de fiecare data nu inseamna ca trebuie sa iei o atitudine dominatoare si sa ridici cravasa deasupra capului partenerului (in afara cazului in care chiar vreti sa faceti acest lucru). Dar aratandu-i iubitului tau ca il doresti este cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a mentine pasiunea vie si sa spui adio plictiselii. Psihologii pe probleme sexuale spun ca exista un numar uimitor de mare de barbati care afirma ca singurul lucru care le-ar imbunatati viata sexuala ar fi ca partenerele lor sa faca primul pas. Aceasta este una din cele mai intalnite plangeri ale barbatilor.

Gandeste-te putin: daca el nu ar fi facut niciodata primul pas, nu cumva viata voastra sexuala ar fi fost inexistenta? Cu siguranta pentru multe femei raspunsul va fi da. Nu este neaparat nevoie sa faci ceva de-a dreptul spectaculos sau ceva care sa te faca sa te simti inconfortabil atunci cand te hotarasti sa iei tu initiativa. Este vorba mai mult de o privire anume pe care i-o arunci sau o atingere care sa spuna: "Da, te vreau".

Sarutandu-l pasional intr-un moment in care se astepta cel mai putin, s-ar putea ca urmarile sa te uimeasca! Daca esti ceva mai indrazneata, ii poti sugera sa va uitati la un film sexy impreuna sau sa cititi reviste erotice.
Una din principalele probleme cu care se confrunta o femeie fara initiativa in viata sexuala este faptul ca nu a fost niciodata incurajata sa se gandeasca la sex asa cum si l-ar dori sau cum sa-si exprime dorintele sexuale. Cele mai fericite relatii din punct de vedere sexual sunt cele in care ambii parteneri iau pe rand initiativa in pat.

2. Lasa gesturile de afectiune sa-si urmeze cursul

Strangeri de maini, atingeri reciproce si sarutarile permanente - si nu doar atunci cand faceti sex - sunt vitale pentru imbunatatirea sentimentului de satisfactie si de apreciere din partea partenerului tau. Atunci cand traiesti alaturi de cineva este foarte usor sa uiti de manifestarile de afectiune, cand de fapt acestea devin din ce in ce mai importante odata cu trecerea timpului.

Mangaierile in timp ce va uitati la televizor, presarate cu sarutari usoare pe gat sau pe ceafa, strangerile de maini in timp ce asteptati autobuzul - nu rata nici o ocazia de a-i arata apropierea fizica si acest lucru va face ca viata voastra sexuala sa-si pastreze intensitatea.

In cazul in care singurul moment de afectiune care iti este aratat sau ti se spune "te iubesc" doar atunci cand faceti sex, este posibil sa incepi sa te simti folosita. S-ar putea sa crezi ca partenerul tau iti face complimente doar ca sa ajungeti in pat. Femeile, in mod special, vor evita sa mai faca sex daca au acest sentiment. Gasind oportunitatea de a-i reaminti iubitului tau cat de mult iti doresti sa va simtiti bine si in afara patului, acest lucru va mari satisfactia pe care o veti avea atunci cand faceti sex.

3. Sex interzis

Daca aveti o viata sexuala regulata, interzicandu-va sa practicati acest sport pentru o anumita perioada de timp asupra careia ati convenit reciproc, ar putea fi o buna modalitate de a condimenta lucrurile. Puteti sa va concentrati mai mult asupra jocurilor si taraganarilor si sa includeti elemente pe care probabil le-ati uitat sau care sa nu va mai plictiseasca atunci cand faceti sex in mod regulat. Variantele sunt infinite. Poate incercati sa va faceti masaj unul altuia, sau sa faceti sex oral, sau sa-l ademenesti cu o rochita fara nimic pe dedesubt.

Aratandu-i ca te-ai gandit cu grija la diferite modalitati pentru a-i reaprinde dorinta, se va simti mult mai dorit decat atunci cand faceati sex regulat. Chiar si cuplurile care se bucura de o relatie noua si sincera pot beneficia de aceasta idee. Este suficient sa fiti impreuna chiar si pentru o luna, ca sa intrati intr-un sablon in ceea ce priveste viata sexuala. Daca ii vei arata partenerului ca vrei sa iesiti din limitele acestui sablon si sa faceti lucruri mai interesante, concentrandu-te asupra lui si a satisfactiei acestuia, aceasta va fi cu adevarat o rasturnare incendiara de situatie.

Totusi trebuie facut un avertisment: interzicerea sexului poate fi folositoare doar in cazurile in care aveti o viata sexuala regulata. Cuplurile care au intrat deja intr-o rutina in ceea ce priveste sexul - ceea ce inseamna ca deja sunt plictisiti de viata lor sexuala, folosind aceleasi pozitii si acelasi set de miscari - s-ar putea sa descopere ca o astfel de perioada de interzicere a sexului nu va face decat sa accentueze insatisfactia pe care o simt.

4. Complimenteaza-l


Toti isi doresc sa li se spuna ca sunt mari. Complimenteaza-ti partenerul si performantele acestuia si te va dori la nesfarsit. Exista totusi un mic truc. Nu iti doresti sa-i faci complimente doar ca sa te mai doreasca inca o data, dar daca el niciodata nu-ti intoarce complimentele, ar fi bine sa nu mai incerci.

Un bun mod de a incepe este sa spui ceva de genul: "Cred ca ar trebui sa ne spunem mai des ce ne place unul la celalalt". Barbatii ar trebui sa raspunda cu promptitudine acestor complimente, dar se pare ca in majoritatea cazurilor acestia nu recurg la aceeasi eticheta folosita de femei. Cand o femeie primeste un compliment, ea obisnuieste sa-l intoarca respectivei persoane, dar barbatii nu gandesc deloc la fel. Complimenteaza-i si de cele mai multe ori vei auzi un "multumesc" si atat.

Complimentele nu trebuie sa fie neaparat cu tenta sexuala pentru a-i pastra dorinta fierbinte. Daca vei puncta, de exemplu, un gand de-al lui care te-a facut fericita, aceasta marturisire va imbunatati sentimentul de bine pe care il simte acesta in preajma ta si in felul acesta te va crede mai usor si cand ii vei spune cat de bun este la pat.

5. Impartasiti-va fanteziile

Cel mai important lucru care trebuie reamintit in legatura cu fanteziile este ca acestea trebuie folosite intr-un fel in care sa te faca fericita. Nu exista nici un motiv care sa te sileasca sa faci ceva care sa ti se para inconfortabil, inspaimantator sau penibil in ceea ce priveste sexul.

Va fi destul de placut pentru partenerul tau sa afle ca ai astfel de fantezii - chiar daca simti ca acestea sunt mai degraba inofensive - deoarece lui ii va placea la nebunie sa se gandeasca la faptul ca tu te gandesti la sex aproape la fel de mult ca si el.

Multe femei se tem sa-si impartaseasca fanteziile cu partenerul lor pentru a nu se simti fortate sa treaca si la fapte, asa ca prefera sa nu le aiba. Este important sa cadeti de acord inca de la inceput ca aceste fantezii vor ramane asa cum sunt, cu exceptia cazurilor in care amandoi doriti sa mergeti mai departe. Daca ai astfel de probleme, gaseste-ti suficient timp pentru a-ti da seama ce vrei si cat vrei. Un bun inceput este sa citesti carti erotice.

Impartasirea povestilor erotice este o buna idee daca vrei sa-ti pastrezi fanteziile doar pentru tine si nici nu va fi nevoie sa vorbesti urat. Oricum, iubitul tau va fi placut surprins sa te auda spunand ceva de genul: "imi place felul in care imi strangi sanii" sau "cand imi rostesti numele in timp ce facem sex, ma excita". Oricum ar fi, el vrea sa afle ca iti place. Arata-i ca iti place si spune-i-o.

In final, nu uita ca cea mai buna modalitate de a-l face pe partener sa fie fascinat de tine la nesfarsit este sa fii un pic egoista. Nu este nimic gresit in a-ti dori sa-i faci lui pe plac - este o dorinta normala. Dar vei fi capabila sa faci acest lucru numai daca vei reusi sa-ti faci tie pe plac. Trebuie doar sa stii ce anume te infierbanta si ce anume va poate face placere amandurora. Odata ce iti vei depasi limitele, sansele de a te distra in pat for fi nelimitate.

 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 14 Nov 2012, 21:57
    certuri

    si eu ma cert ff mult cu barbatu dar cand ne certam rau imi vine sa plec sal lasa dar nu ma lasa sufletu oare il iubesc prea mult? daniela

    0
    0

  • PS: zmille pe 23 Aug 2012, 23:51
    Nu te ingrijora

    Nick, nu iti fie teama accepta propunerea ei, nu o sa reziste atata timp nimeni. vrea sa stie doar daca rezisti in maxxim 1 luna- 1luna jumate o sa fiti ca inainte.

    0
    0

  • Nick pe 26 Mai 2012, 00:24
    Nu vrea sa mai facem sex

    Deci sunt cu o fata de 4 luni si in a 2 luna m-a intrebat daca as vrea sa ne incepem viata sexuala am acceptat akm imi spune sa luam o pauza de 9 luni.Pentru ca ea crede ca stau cu ea numai pentru sex si nu este asa eu chiar o iubesc si nu pot sta atat de mult fara sex pana la umra sunt barbat si nu ai cum sa stai atat de mult daca i-as spune asta ar spune ca are dreptate stau cu ea doar pentru sex ce pot face?

    0
    0

  • Bibi pe 25 Ian 2012, 13:51
    Ce ne facem cand refuza orice fantezie

    Eu si cu nevasta suntem castoriti de 2 ani si impreuna de vre-o 6. In tot timpul asta ea refuza categoric orice fel de fantezie: nu accepta sex oral (nu ma lasa sa ii fac nici eu ei macar), nu accepta sex pe la spate (normal nu anal dar pozitia pe la spate sau capra cum se mai numeste), nu accepta desuuri provocatoare decat dupa fosrte multe insistente... Desi imi iubesc nevasta, intervine monotonia si imi e frica sa nu calc stramb daca alta imi ofera aceste lucruri.. care e iesirea de aici? Comunicare exista pentru ca ea stie ce imi doresc dar le refuza categoric pe toate.

    0
    3

  • Elena pe 29 Dec 2011, 12:38
    Fac toate astea degeaba

    Fac ceea ce scrie mai sus dar degeaba. Cand am avut initiativa m-a refuzat discret motivand ca este obosit. II fac complimente insa el nu-mi face niciodata. Ii spun mereu ca il iubesc ,el nu spune decar rar,dupa ce-i spun eu.Desi sunt frumoasa,cel putin asa mi se spune foarte des,cand suntem cu prietenii sau la diferite ocazii,nu vrea sa danseze cu mine se uita dupa alte femei si incearca sa flirteze cu ele.Nu lipseste de acasa si nu intarzi se implica foarte mult in viata mea si in ceea ce-mi doresc. Nu stiu ce sa mai cred dar exista clar o problema.Poate faptul ca isi doreste sex anal,este chiar obsedat de asta iiar eu nu vreau. sa vin

    0
    0

  • x pe 17 Oct 2011, 00:24
    e nevoie de satisfactie

    dacati satisfaci arteneru sau sotu vei fi mai fericita vei avea atentia lui si te va satisface si el e normal ca intro relatie sa fie si sex,dragoste,amor si mai presus d tot satisfactie nu-l lasa doar pe el reactioneaza si tu sa se simta si el dorit daca vrei sa fi fericita e parerea mea o viata avem hai sa profitam sa fim fericite pt ca timpu trece si nu mai poti da inapoi va pwp

    3
    0

  • X pe 23 Iul 2011, 17:34
    Intersant

    Sunt un barbat si vreau sa va zic ca eu regasesc nevoile astea in cuplul din care fac parte ;-). E important ceea ce scrie mai sus

    0
    0

  • myre pe 23 Mai 2009, 23:19
    un pic complicat

    este un pik complicat pentru ca baietii suntm ai reci decat fetele ,noi suntem mai pasionale mai romantice..trebuie sa sti cum sa ti un baiat langa tine si depinde de el......dak te doreste cu adevarat no sa iti fie infidel..........deocamdata sunt bine in relatia mea dar prietenu meu este o persoana foarte complicata si ma simt orgolioasa ca sunt prima fata cu care are un a intrat in cartea recordurilor:))) sa nu ma intelegeti gresit dar cred k ceva aparte am daca am reusit sal tin langa mine atata timp........pt k e o persoana cum rar sa mai vazut in ceeea ce priveste caracterul

    0
    0

  • adelyna cristea pe 23 Mai 2009, 02:09
    cum sa nu ma mai cert cu iubitul meu

    nu stiu ce se intampla dar ma crt foarte des cu iubitul meu.el munceste iar eu nu pt k se gaseste fff greu de munk.il inteleg k e obosit k e epuizat dar nu stiu simt k k relatia asta nu merge.eu ma simt folosita.tot timpul vrea sa ii duc totul la nas chiar si cand e la masa si sticla de suc e pe masa ma pune pe mn sa ii puj suc i pahar iar acest lucru mi se pare aiurea.si multe altele.acum cateva zile n-eam certat mai rau ca nicodata si m-ia vb fff urat-ma dracuit si ma injurat ceea ce nu a facut niciodata pana acum. si pe langa toate acestea a mai dat si in mn .eu normal fiind fff suparata si suferind ff mult l-am parasit dar apoi dupa 2 zile ne-am impakt.el spune k ne certam mreu k eu sunt prea exagerata k ii intwerzic multe lucruri etc.inteadevar ii intrezic anumite lucruri dar am vazut k dak ii dau frau liber si il las sa faca ce vrea pur si simplu pleaca d acasa si uita sa mai vina si asta ma deranjeaza ff tare.iar eu nu fac asa ceva .eu stua acasa fac mankre spal calc etc.dak vreau sa imi iau ceva ii crec lui bani si sunt multe lucruri care ma fac sa ma indepartez de el.de multe ori stau si ma uit la el knd doarme si ma intreb oare ce simt cu adevarat pt el.sincer nu stiu dak ele este pers cu care vreau sa imi petrec tot restul vietii.defapt nici nu ma gandesc la acest luncru.pt k el vrea altceva de la viata iar eu vreau altceva.sincer simt k nu ne potrivim deloc.dati-mi un sfat.aaaaaaaaaa si apropo el merge pe premiza k barbatul e cocosul in ksa.ca barbatul canta ceea ce mi se pare un lucru nedrept si antic.asa era pe vremuri nu si acum.deci vreau sa imi dati un sfat chiar acum ak se poate.va multumesc.numele meu e adelyna.

    1
    0

  • diana pe 20 Mai 2009, 17:08
    incep cu sfarsitul

    sunt egoista pt ca asa m-a obisnuit el de 20 de ani,in sensul ca scopul lui e de a ma face pe mine fericita,sunt si marinimoasa in acelasi timp pt ca asa cum zice articolul incerc sa presar zi de zi pupici,mangaieri ,imbratisari desi cred ca daca ar fi dupa barbati ,ei ar uita de ele,complimente ne facem si noi dar sincere ,nu ne prefacem,chestia despre care spune Ana sa zicem ca e si la noi in sensul ca nu prea o facem noaptea pt ca zice ca-i obosit si atunci ne iubim ziua si avem si perioade de sex interzis ,nu stiu cat de indicate sunt ca ne-am cam saturat de ele dar asta e!

    0
    1

  • ionelia pe 14 Mai 2009, 12:44
    pt Ana

    sa iau o decizie pt mine si viata mea asa k am lasat o relatie de 8 ani si am crezut in dragoste m-am mutat cu cel care credeam ca o sa am doar o aventura si suntem foarte fericiti in aceasta relati este o foarte buna comunicare si o viata sexuala extraordinara,palpitanta de fiecare data altfel de aproape 2-3 ori pe zi si chiar cu orgasm simultan ,sunt foarte fericita si cred k nici unul dintre noi nu ne mai dorim si altceva, clar suntema facuti unul pt altul.''pentru o calatorie de mii de mile incepi cu un singur pas''

    0
    2

  • ionelia pe 14 Mai 2009, 12:39
    pt Ana

    contiui viata sexuala cu partenerul meu de 8 ani dar nu nu a fost asa nu am mai putut face dragoste cu el fiinca simteam ca il insel pe cel cu care avusesem o aventura, binenteles ca dupa cateva zile am inteles ca sunt indragostita si k trebuie sa renunt la tot si sa fiu fericita cu toate k pe cel cu care avusesem aceasta escapada nu il cunosteam prea bine stiam amundoi k ne simpatizam f mult si atat. dupa doua sapt in care am ramas in continuare cu fostul dar nemaiavand vreun contact am hotarat k trebuie

    0
    0

  • ionelia pe 14 Mai 2009, 12:33
    pt Ana

    Draga Ana eu am avut o relatie de 8 ani cu un tip care ma rog trebuia sa se finalizeze cu o nunta (totul era stabilit local,formatie nasi) dar cand ma asteptam mai putin a aparut cineva in viata mea(nu as fi crezut vreodata k as putea sa insel sau mai bine spus sa o iau cu altcineva de la zero dar sa mai fac si dragoste) si totusi a aparut am facut dragoste din prima sera gandindu-ma ca o sa fie doar o aventura si atat stiti voi...(femeia nu moare pana nu incearca pe a ''doua'') iar dupa cateva zile ar fi fost normal sasa imi

    0
    0

  • ALIANA pe 13 Mai 2009, 19:06
    PT ANA

    UNEORI DIN PACATE CAM ASA SE INTAMPLA. ORICE AI FACE EL PARCA NU ARE CHEF.. SAU CUM II MAI ZICE EL ( DIFERA DE LA BARBAT LA BARBAT) DACA TE INCALZESTE CU CEVA NU ESTI SINGURA IN ACEASTA SITUATIE! PESTE TOT PE UNDE CITESTI DIVERSE CHESTII PESTE TOT SCRIE CA BARBATII VOR SEX SEX SI IAR SEX! HM!!! VISE TAICA! DAR DE CELE MAI MULTE ORI SE DOVEDESTE CA NU ASTA ESTE REALITATEA UNEORI CHIAR SI DUPA 4 ANI. ANA DACA VREI SI AI PLACEREA SA VB MA GASESTI PE EVA < ALIANA >

    2
    0

  • mada.ioana pe 15 Mar 2009, 14:01
    o intrebare mai :">

    e super tare articolul si pot sa ma mandresc ca intr-o relatie de 3ani si,in cazul nostru nu a intervenit monotonia dar cate o data mi-e teama sa nu am considere prea dornica sau...nu ca am faceo zi de zi dar atunci cand o facem este fff bn si frumos si pasional cu cate ceva nou.Sunt si geloasa iar el mereu imi spune ca nu ar avea motiv sa se duca la altele ptr ca acasa are tot ce isi doreste ceea ce am face sa ma simt bine.Sper sa fie totul ok in continuare :* :*

    0
    0

  • ANA pe 22 Ian 2009, 13:21
    Punctu nr.5 din articol

    Este interesant totul...insa ce se poate face, in situatia in care tu ca sotie ii impartasesti fanteziile, il rasfeti, ii oferi toata tandretea si dragostea ta si el,se rezuma la a face totul aproape mecanic si nu iti raspunde cu aceiasi,,moneda'' Ce as putea crede? Dialog pe aceasta tema am avut insa....nu m-i se da prea multe explicatii. Mai mult, totul se intampla ff rar,, motivul''....,,nu mai simt nevoia de a face sex sau nu mai am erectie''.Atunci? Ce se mai poate face?

    0
    0

  • jully pe 17 Mai 2008, 19:10
    super articol

    Cititnd mi-am dat seama ca fara sa vreau relatia mea urmeaza aceste sfaturi, eu si prietenul meu suntem impreuna de 5 luni si suntem si colegi de banca, in jur de 11 ore pe zi le petrecem impreuna si nii pic de rutina, impartim aceeasi banca la scoala ne tinem de mana ne pupam pana cand e profa cu spatele, ne impartasim toate ideile si dupa o zi intreaga stand impreuna ne trimitem mesaje cu te iubesc, iar cat despre viata sexuala in 3 luni decand aceasta exista incercam intodeauna ceva nou, locuri originale,pozitii diferite, sper sa dureze cat mai mult iar rutina sa nu ne atinga

    1
    0

  • Dragos pe 14 Apr 2008, 13:15
    RE: BULLSHIT

    Claudia, gandind astfel nu vei putea tine prea mult timp un barbat langa tine... sau DOAR langa tine. Crede-ma. Intr-adevar, singurul punct interesant mi se pare punctul 1). Restul nici nu am avut rabdarea sa le citesc pana la capat.

    0
    0

  • claudia pe 24 Mar 2008, 12:56
    BULLSHIT

    BULLSHIT :D BULLSHIT :D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod