Top 3 poziţii de yoga pentru o viaţă sexuală mai bună

Orice om de pe această planetă îşi doreşte să aibă o viaţă sexuală cât mai bună, iar din această cauză medicii afirmă că exerciţiile yoga te pot ajuta să rezolvi problemele. Este

Orice om de pe această planetă îşi doreşte să aibă o viaţă sexuală cât mai bună, iar din această cauză medicii afirmă că exerciţiile yoga te pot ajuta să rezolvi problemele.

Este bine ştiut faptul că yoga ne ajută să fim mai flexibili, mai puternici şi mai puţin stresaţi, dar şi că putem avea o circulaţie mai bună a sângelui. Mai mult de atât, studiile arată că cele mai „fierbinţi“ partide de amor au loc atunci când partenerii se simt în largul lor, renunţă la inhibiţii şi nu sunt deloc stresaţi.

Iată mai jos care sunt cele mai potrivite 3 poziţii de yoga pentru o viaţă sexuală mai bună:

Padangusthasana

Încearcă să stai cu picioarele depărtate la nivelul şoldurilor şi să te apleci în faţa şoldurilor, ca în poza numărul 2.

Apoi prinde degetele mari de la picioare cu trei degete de la fiecare mână şi încearcă să păstrezi capul în linie cu partea superioară a trupului.

Această poziţie te va ajuta să-ţi întăreşti partea inferioară a spatelui şi tendoanele de la genunchi. În plus, tonifiază burta şi îmbunătăţeşte digestia.

Adho Mukha Svanasana

Această mişcare este foarte bună deoarece te poate ajuta să-ţi controlezi mai bine respiraţia. Prin această poziţie yoga, pe care o puteţi vedea în poza numărul 1, mintea va fi mai limpede şi vei scăpa de tensiunea din zona spatelui.

Chaturanga Dandasana

Stai întinsă pe burtă şi pune coatele şi palmele pe lângă corp, ca în imaginea numărul 3.

Ţine privirea înainte, pentru a se întinde cât mai bine spatele.

Această poziţie întăreşte partea superioară a corpului, în special braţele şi încheieturile. Mai mult, te ajută să-ţi îndrepţi spatele şi creşte rezistenţa, revigorează mintea şi corpul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod