Motivul pentru care tinerele mame nu mai au chef să facă sex. Descoperă adevărul!

Un sondaj realizat de americanii de la BabyCenter a scos la iveală faptul că peste 75% dintre cele 700 de mame intervievate au afirmat că în primul an după naştere nu au mai făcut dragoste cu

Un sondaj realizat de americanii de la BabyCenter a scos la iveală faptul că peste 75% dintre cele 700 de mame intervievate au afirmat că în primul an după naştere nu au mai făcut dragoste cu partenerii lor.

Cercetătorii au dorit să afle care este motivul pentru care tinerele mame nu au mai făcut sex şi au studiat mai în amănunt această problemă.

Potrivit datelor oferite de specialişti, libidoul scăzut al femeilor după ce nasc este o problemă generală, iar primele două luni după ce într-un cuplu vine pe lume un copil sunt „critice“ din punct de vedere sexual. În primul rând, femeile se simt extenuate după sarcină, iar mintea lor este plină de scenarii SF. Mai mult, pe lista priorităţilor mamelor, primul clasat este bebeluşul, iar sexul exte chiar pe ultimul loc.

Unele mame au spus că au renunţat pentru moment la viaţa sexuală şi deoarece şi-au pierdut încrederea în sine din cauza transformărilor fizice suferite în urma sarcinii. Nu mai puţin de 21% dintre respondente au afirmat că se simt prea urâte pentru a se mai dezbrăca în faţa bărbatului iubit. Chiar şi aşa, motivul principal pentru care o tânără mamă refuză să facă sex este faptul că se simte extenuată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod