Sex. Iubit egoist în pat? 7 trucuri pentru amor satisfăcător

Eşti îndrăgostită de cel mai şarmant, amuzant şi chipeş bărbat din lume? Însă, în dormitor, dezamăgeşte? Partidele voastre de sex durează maxim 5 minute şi ai uitat cum se simte un orgasm? Înainte de a te gândi la despărţire, trebuie să te convingi că ai făcut tot ce era omeneşte posibil pentru a-l schimba. Dacă partenerul tău se grăbeşte şi se gândeşte doar la propria satisfacţie, există câteva lucruri pe care le poţi face pentru a salva relaţia şi pentru a aduce pasiunea în pat. Încearcă-le!

Discutaţi deschis şi căutaţi soluţii împreună
Confruntă-l şi spune-i exact ce te nemulţumeşte. Subiectul trebuie abordat cu blândeţe, fără a da vina pe el. Explică-i ce te deranjează şi abordează problema delicat, fără a-i răni orgoliul. Poate are o părere greşită despre mişcările care îţi plac în dormitor. Aşa că este mai bine să-i spui exact ce înseamnă o partidă de sex reuşită pentru tine. Dacă ţine la relaţia voastră, va face schimbările necesare. Lucrând împreună, aveţi şanse mai mari să rezolvaţi problemele.

Foloseşte jucării sexuale!
O şedinţă de cumpărături la un sexshop va face cu siguranţă partidele de sex mai incitante. În timp ce faceţi amor, foloseşte şi câteva jucării sexuale pentru plăcerea ta. Orgasmul nu va întârzia să apară. 

Inspiraţi-vă din filmele pentru adulţi
Dacă îţi este greu să discuţi cu el despre sex, puteţi aborda subiectul în timpul unor scene sexy. Bărbaţii adoră filmele porno şi se excită uşor. Le puteţi urmări împreună, iar, mai târziu, îi poţi propune să reproduceţi scenele în dormitor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod