Sex. Ce schimbări să faci în dormitor pentru mai multe nopţi pasionale

Fără computer sau laptop
Chiar dacă ai o slujbă solicitantă care îţi conduce viaţa, dormitorul trebuie să rămână oaza ta de relaxare. Un computer poate strica atmosfera relaxantă. Dacă spaţiul nu-ţi permite să aşezi calculatorul în altă parte, încearcă cel puţin să nu-l amplasezi astfel încât să fie ultimul lucru pe care îl vezi înainte de a adormi sau primul care îţi apare în faţa ochilor dimineaţa.

Lumina
Iluminatul dormitorului trebuie să fie cald şi filtrat. Foloseşte becuri de intensitate scăzuta sau care oferă o lumină difuza. Chiar dacă nu ai timp prea des pentru seri romantice, păstrează în această încăpere câteva lumânari care să te îmbie la odihnă şi relaxare. 

Pe noptiera lui
Tradiţia feng shui cere ca pe noptiera bărbatului să fie aşezat un obiect din cupru, fie că este o statuetă sau un alt element decorativ realizat din acest metal. Cuprul măreşte virilitatea iubitului tău şi îi oferă un libido mult mai crescut, potrivit ritualului feng shui. 

Amuletă pentru dragoste
Pentru că au acelaşi partener toată viaţa, raţele mandarine simbolizează armonia şi fericirea în cuplu, în tradiţia Feng Shui. Aşază o pereche de raţe mandarine în dormitorul tău, pentru a-ţi aduce noroc în dragoste şi un plus de energie în viaţa sexuală. Găseşti figurine în magazinele cu produse chinezeşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod