Sex. 5 soluţii ca să obţii tot ce vrei în pat de la iubitul tău


Partidele de sex durează prea puţin? Schimbă poziţia!
Te-ai săturat ca iubitul tău să termine cu mult timp înaintea ta? Dacă vrei ca acţiunea din dormitor să se îmbunătăţească, trebuie să preiei iniţiativa. Schimbarea poziţiilor nu numai că alungă monotonia, dar vă poate oferi şi partide de sex mai lungi. Poziţia Linguriţa nu permite o penetrare foarte adâncă, iar acest lucru nu va grabi orgasmul în cazul iubitului tău. În plus, tehnica presupune mişcări leneşe, fapt ce o face ideală pentru o partidă de sex mai lungă. Aşază-te pe o parte, în timp ce partenerul te îmbrăţişează şi te penetrează pe la spate. El este cel care controlează mişcările şi ritmul. Folosirea unui lubrifiant va uşura penetrarea.

Vrei sex mai des? Preia iniţiativa!
Când a fost ultima dată când aţi făcut sex la iniţiativa ta? Nu trebuie să aştepţi ca el să facă primul pas. Dacă îl doreşti, arată-i! Ca şi femeilor, bărbaţilor le place să se simtă doriţi. Aşa că nu strică să fii tu cea care face primul pas, măcar din când în când. Iubitul tău va fi plăcut surprins şi poţi fi sigură că îşi va exprima aprecierea.  

Nu te satisface... oral? Îndrumă-l!
Limbajul nonverbal este adesea mai eficient decât cel verbal atunci când îţi ajuţi partenerul să urmeze calea ideală către un sex oral de neuitat. Dacă simţi că se grăbeşte să ajungă în partea de jos, trage-l uşor cu mâinile spre tine, sărută-l şi dă-i de înţeles că ai nevoie de puţină "încălzire" înainte. De asemenea, atunci când ajunge în zona vaginală, foloseşte-ti mâinile pentru a-i ghida capul sau a-l tempera atunci când ţi se pare că se grăbeşte. Mişcă-ţi coapsele mai aproape de capul lui, dacă simţi că stă cu capul prea departe. Ajută-te întotdeauna de trupul tau pentru a-l ghida in timpul sexului oral, dar fă-o subtil, pentru a nu pune presiune pe el!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod