Şi bărbaţii au suflet. Nu mai e Făt-Frumosul de care te-ai îndrăgostit? Ce-i de făcut?

Nu-i aşa că ştii care e prima cauză de despărţire? O să-ţi spun direct - întotdeauna e vorba de bani. Când te-ai îndrăgostit de el, îl vedeai ca pe un Făt-Frumos, cel care te salvează şi îţi asigură viitorul, iar acum acea imagine s-a şifonat.

El s-a îngrăşat, e leneş, nu-i place să muncească. Nu-şi doreşte nimic în afara meciurilor, a jocurilor video şi a ieşirilor la grătar şi la bere.
Te deranjează că nu reuşeşte să promoveze la slujbă, că dă întotdeauna dă vina pe ceilalţi, că nu se implică şi nu vrea mai mult.
Eşti deranjată că nu mai e bărbatul de succes de care te-ai îndrăgostit. Dar ca femeie, poţi să suporţi multe pentru a-ţi salva relaţia, de multe ori, succesul ei înseamnă succesul vieţii tale.

Dar merită să fii nefericită, să răbufneşti din când în când, să te cerţi şi să-i faci reproşuri dure, răni greu de vindecat?
Îţi spun că nu merită. Poate nu te-ai gândit, dar poţi transforma bărbatul de lângă tine în acel model pe care-l visezi. Dacă el s-a lenevit, înseamnă că şi tu ai făcut-o, înseamnă că nu-l mai inspiri. Un bărbat motivat de femeia de lângă el poate cuceri lumea. Evită să scoţi în evidenţă eşecurile. E normal ca în viaţă s-o dai în bară din când în când, dar dacă tu îl ierţi şi îi oferi o nouă şansă, va continua să lupte, să se zbată pentru ca tu să fii fericită.
El depune armele când simte că te-a dezamăgit şi că nu mai are şanse şi putere să te facă din nou fericită.
paul-teodorescu
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 28 Apr 2015, 09:55
    corect !

    Sper sa citeasca raspunsul primit,pe care eu il consider f bun ! Asa este,"femeia te ridica,femeia te coboara "!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod