Secretul unei partide perfecte de sex. Cum să ai orgasm garantat!

Toate femeile visează la partide perfecte de sex, iar atunci când ajung să aibă un partener potent, fac orice pentru a nu-l pierde. Pentru a le face îndeplini toate dorinţele femeilor,

Toate femeile visează la partide perfecte de sex, iar atunci când ajung să aibă un partener potent, fac orice pentru a nu-l pierde.

Pentru a le face îndeplini toate dorinţele femeilor, sexologii de la Universitatea Penn State, din Statele Unite ale Americii, au făcut mai multe studii, în urma cărora au descoperit care este secretul pentru ca doamnele şi domnişoarele să aibă orgasm garantat.

Potrivit specialiştilor, o atitudine jucăuşă este o trăsătură principală pe care bărbaţii o caută la o femeie, iar o atitudine exuberantă este foarte importantă în pat. „Să menţii un spirit de glumă în pat şi să râzi cât mai des provoacă organismul să elibereze hormoni care îţi amplifică senzaţiile de plăcere şi chiar te ajută să obţii mai repede orgasmul“, spune doctorul Carole Altman.

Carole este completată şi de doctorul Holly Phillips, care afirmă însă că râsul nu poate fi romantic. „Pufnitul în râs în mijlocul unei partide de sex poate părea oricum, dar nu romantic! Totuşi, când râzi, corpul eliberează endorfine, aşa că te simţi mai euforică, ceea ce-ţi creşte buna dispoziţie în general“, spune aceasta.

Cu toate că pare un lucru imposibil, incomod şi ciudat, râsul nu trebuie să lipsească din partidele sexuale, iar pentru ca iubitul tău să nu creadă că ai înnebunit, ar fi mai bine să găseşti diferite jocuri sexuale în urma cărora poţi să râzi. „Trebuie să găseşti moduri fireşti de a detensiona atmosfera. N-ar fi rău să iniţiezi un joc al gâdilatului, în timp ce lucrurile se încing între aşternuturi“, încheie Carole Altman.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod