Ce cred bărbaţii despre sex? Află răspunsurile lor. Îţi pot fi utile!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să intri în mintea iubitului tău? Sau te-ai întrebat la ce se gândeşte când nu este lângă tine? Ei bine, cercetătorii americani, citaţi de Yahoo, au

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să intri în mintea iubitului tău? Sau te-ai întrebat la ce se gândeşte când nu este lângă tine?

Ei bine, cercetătorii americani, citaţi de Yahoo, au realizat un chestionar la care au răspuns peste o mie de bărbaţi, iar întrebările au fost legate doar de sex şi de fanteziile sexuale.

Specialiştii au afirmat, înainte de a oferi publicului larg sondajul, că femeile geloase nu ar trebui să-l citească, iar cele romantice ar trebui să fie doar ochi şi urechi.

Întrebaţi dacă au avut fantezii sexuale cu o colegă de serviciu, 79% dintre bărbaţi au spus că s-au gândit cel puţin o dată cum ar fi să facă amor cu cineva de la birou.

Unii dintre masculi (42%) au mers chiar mai departe şi au spus că au făcut sex la muncă, în pauza de prânz, iar doar 17% au afirmat că au vizionat filme porno în timp ce se aflau la muncă.

Bărbaţii au fost chestionaţi şi cu privire la înălţimea lor, 24% dintre ei declarând că sunt siguri că ar fi avut parte de mai mult sex dacă ar fi fost mai înalţi. 47% dintre masculi au afirmat şi că şi-au pozat iubitele goale, dar 57% dintre aceştia au spus că nu şi-ar lăsa iubitele să-i fotografieze pe ei dezbrăcaţi.

Întrebaţi despre perioada în care preferă să facă sex, 69% dintre respondenţi au afirmat că ar face sex la orice oră din zi şi din noapte.

Referitor la romantici, bărbaţii au fost întrebaţi şi dacă au fost vreodată îndrăgostiţi. Procentul celor care au răspuns afirmativ a fost foarte mare, 90% spunând că au iubit cel puţin o dată în viaţă. Mai mult, 91% dintre bărbaţi au spus că preferă să facă sex de două ori pe săptămână, cu o femeie care îi iubeşte, în detrimentul partidelor zilnice de sex, fără nicio încărcătură emoţională.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod