Psihologii au identificat principala problemă în orice cuplu

Spre surprinderea ta nu are legătură cu viaţa sexuală şi nici cu banii, ci o cauză simplă care apare mereu într-o relaţie şi poate să fie rezolvată. "Principala problemă care-şi

Spre surprinderea ta nu are legătură cu viaţa sexuală şi nici cu banii, ci o cauză simplă care apare mereu într-o relaţie şi poate să fie rezolvată.

Unhappy couple not talking after an argument in living room at home

"Principala problemă care-şi face apariţia în orice cuplu este legată de o comunicare ineficientă între parteneri. Acest lucru se referă la modul în care te cerţi cu partenerul şi la ameninţările aruncate în timpul unei astfel de polemici. De asemenea, multe cupluri ajung să constate că unele obiceiuri care la început erau adorabile ajung să fie de nesuportat pentru unul dintre parteneri", explică psihoterapeutul Laura Young pentru publicaţia self.com

Prin urmare, specialiştii au constatat că lipsa comunicării eficiente între parteneri este prima problemă care se remarcă în orice cuplu la un moment dat.

Acest lucru este cu atât mai dăunător cu cât ambii parteneri refuză să conştientizeze că au această problemă şi pot să apeleze la un ajutor specializat pentru a învăţa cum să comunice unul cu celălalt, fără să-şi distrugă relaţia.

Abia apoi apare viaţa sexuală sau situaţia financiară ca piedică în calea fericirii unui cuplu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod