3 atingeri pe care să le înveţe ca să te înnebunească de plăcere

Nu trebuie să-ţi fie ruşine să-i împărtăşeşti iubitului tău cum ţi-ar plăcea să te mângâie pentru a te excita şi a ajunge la orgasm. Uneori nu reuşeşte să te răscolească cu

Nu trebuie să-ţi fie ruşine să-i împărtăşeşti iubitului tău cum ţi-ar plăcea să te mângâie pentru a te excita şi a ajunge la orgasm.

Passionate couple foreplay at night selective coloring

Uneori nu reuşeşte să te răscolească cu atingerile lui? Dacă vezi că nu face ceea ce trebuie şi nu simţi un val de plăcere este bine să-l ghidezi puţin şi să-i comunici ceea ce-ţi place cel mai mult. Există câteva puncte pe care nu trebuie să le omită şi să le alinte cu grijă:

1. Stimularea clitoridiană
Funcţionează de fiecare dată, însă cu condiţia să fie făcută cum trebuie. Unele femei preferă să fie atinse pe clitoris mai intens, în schimb altele au nevoie doar de atingeri şi sărutări foarte delicate pentru a obţine o excitaţie maximă.

Ceea ce trebuie să reţină el este faptul că trebuie să se joace cu clitorisul doar dacă este bine lubrifiată zona. Atingerile şi jocurile senzuale sunt cele care au un efect maxim. Nici jucăriile sexuale pentru stimularea clitoridiană nu trebuie să lipsească din sertarul vostru cu nebunii.

2. Punctul G
În timpul partidei de amor, iubitul tău poate să exploreze puţin terenul atunci când eşti foarte excitată. Folosind şi puţin lubrifiant el poate să introducă un deget şi să maseze delicat peretele frontal al vaginului. În acelaşi timp poate să stimuleze clitorisul cu degetul mare pentru ca tu să te simţi bine.

3. Sărutul franţuzesc făcut cum scrie la carte
French kiss sau sărutul franţuzesc vă poate aprinde toate simţurile dacă este făcut cum trebuie. Iată un filmuleţ pe care nu strică să-l vizionaţi împreună. Chiar dacă crezi că eşti maestră în ale sărutului franţuzesc nu strică niciodată să te perfecţionezi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod