Două tipuri noi de vibratoare care revoluţionează lumea

Efectul de sucţiune conferă o plăcere mult mai intensă, astfel că te poţi bucura de orgasme multiple într-un timp foarte scurt. Încearcă-le! "The Womanizer" şi "Fiera Arouser For

Efectul de sucţiune conferă o plăcere mult mai intensă, astfel că te poţi bucura de orgasme multiple într-un timp foarte scurt. Încearcă-le!

7fe738_143f24754d6d4858a3ea9c8f2934b353

"The Womanizer" şi "Fiera Arouser For Her" sunt două produse apărute recent pe piaţă şi care au un efect de sucţiune, conferind o stimulare clitoridiană intensă, pe placul femeilor din lumea întreagă. În urma studiilor realizate de cercetători s-a constatat că folosind aceste jucării sexuale cu efect de sucţiune pentru clitoris femeile ajung la orgasm foarte repede, intensitatea lui este foarte mare, senzaţiile trăite sunt noi de fiecare dată şi orgasmul multiplu nu mai este deloc greu de obţinut.

Acestea sunt câteva dintre avantajele pe care le aduc cele două noi produse, care au ajuns în topul preferinţelor pentru femeile din întreaga lume care le-au folosit.

1. Fiera Arouser For Her
Poate să fie folosit pentru stimularea clitoridiană şi pentru a intensifica starea de exitaţie înainte de a te bucura de o partidă pasională de sex cu partenerul tău. Efectul delicat de sucţiune stimulează circulaţia sanguină la nivelul clitorisului, favorizând lubrifierea vaginului şi creşterea apetitului sexual.

2. The Womanizer
A câştigat premiul "Most Innovative Female Product" în 2015 la gala AdultEx Awards din Australia şi "Best Female Product" în 2015 la gala ETO Awards din Marea Britanie. Efectul de sucţiune delicată pentru clitoris conferă o stare intensă de excitaţie şi favorizează orgasmul multiplu.

Credit foto: fiera.com şi womanizer.ca

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod