Pozitii sexuale exotice


Pozitia "misionarului rasturnat"


Este o pozitie deloc dificila si chiar foarte incitanta! Partenerul sta intins pe spate, cu picioarele desfacute, iar tu deasupra lui, cu fata spre picioarele lui, astfel incat sa te poata penetra.

Multi barbati adora aceasta pozitie pentru stimularea vizuala, dar si pentru libertatea pe care o au in a se juca cu mainile pe corpul partenerei si a o mangaia suav...

Grija mare sa nu se intinda penisul mai mult decat este confortabil sa se flexeze!

O alta varianta: tu stai intinsa pe spate si el deasupra ta, cu capul la picioarele tale.

Acum si tu poti avea o "priveliste" a penisului lui "acunzandu-se" in vaginul tau!

Ii poti controla rapiditatea si intensitatea penetrarii, tinandu-l de coapse si ghidandu-l.



Pozitia "picamerului"


Pare o imagine desprinsa dintr-un numar de acrobatie de la circ, dar asta nu inseamna ca nu este posibila. Incitanta este cu siguranta! Nu trebuie sa fiti gimnasti pentru aceasta pozitie, dar va trebuie flexibilitate, pentru tine, si rezistenta, pentru amandoi...

Te asezi pe podea, te sprijini pe omoplati, ajutandu-te de coate. El se asaza in pozitia "sezut" si te penetreaza adanc, foarte adanc. Acum amandoi beneficiati de stimulare vizuala, care va poate conduce la orgasmul mult dorit, asta daca rezistati pana la capat, pentru ca pozitia este destul de dificila.

In tot acest timp, partenerul iti poate explora trupul. Cu siguranta, aceasta pozitie este perfecta pentru cuplurile cu adevarat exotice, pline de imaginatie si dornice sa incerce orice pentru a se simti bine.


 

Comentariile 51-90 din 90

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pisica pe 23 Aug 2009, 23:02
    daca nu mai facem,comentam?

    in primul rand pentru comentariile care nu isi au rostul,ce cauta un copil pe internet? Si mai ales pe un astfel de site?Copii trebuie supravegheati de parinti sau de bonele lor!!! pozitile sunt chiar frumoase la del ca si sexul,si cele care comenteaza cred ca au intrat de mult in menopauza!

    0
    0

  • R.E.A pe 21 Aug 2009, 20:33
    ca sa vezi

    oricum pozitiile astea nu cred k is rele dar problema e ca le pot vedea oricine.......ma refer la copii.....atentie-!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • Piratul pe 18 Aug 2009, 19:02
    Chiar nu va inteleg.

    1. Sunt barbat. Da stiu, sunt pe un site dedicat femeilor, dar cum pot sa satisfac o femeie daca nu o inteleg? 2/ "Sexul trebuie facut clasic"/"Trebuie incercate pozitii noi"/..."Trebuie...."....NU! Nu TREBUIE sa faci nimica. Daca exista o regula in sex, aceasta ar fii ca nu exista nici o regula si ca suntem limitati doar de imaginatia noastra. Nu pot sa inteleg oamenii care fac sex/dragoste ca sa il faca, zici ca spala vase sau aspira prin camera. Nu, sexul ar trebui sa reprezinte eliberarea noastra din cotidian, invadarea in imaginatie, unde orice bucurie este posibila si nimic interzis. Nu a gresit o anume persoana care a spus ca "Sexul este joaca adultilor". Asa si trebuie sa fie: despre cum ajungi acolo, nu despre ce gasesti cand ajungi acolo (daca intelegeti ce spun).... Normal nu ar trebui sa ai nevoie de animatii sau filmulete de pe ceva site, ci de initiativa si imaginatie. DAR, dragostea si sexul se poarta de la inceputurile omenirii si ai fii un nesabuit sa refuzi posibilitatea de a invata ceva nou, fie de la o carte hindusa veche de 5000 de ani, fie de la un site contemporan....

    0
    0

  • erwin pe 17 Aug 2009, 15:19
    dreptul la opinie

    viata e prea scurta sa faci ceea ce nu-ti place! per a contrario fa ceea ce te face sa te simti bine si psihic si fizic

    1
    0

  • Georgiana pe 14 Aug 2009, 10:49
    Ptr.D-ul Viorel Nuclearul

    draga domnule iti multumesc ca mi-ai deschis ochii si mai ales multumesc Cerului ca mi-a scos in cale un om fara ganduri si gusturi perverse. Asa cum am spus si mai sus daca ar vrea asa ceva ar putea fara probleme sa mearga la cele "deschise mintal" daca nu-i ajunge ce are acasa sau chiar eu l-as scoate din viata mea fara niciun regret. Nu critic pe nimeni dar raman la parerea mea ca sexul oral este o perversiune, ceva scarbos si absolut dezgustator. A!!!!! eu nu-s deloc frustrata dar poate ca altii sunt prea obsedati!!!!!

    0
    0

  • Diana pe 14 Aug 2009, 00:36
    Aiurea

    Daca chiar vor copiii pot sa acceseze la orice ora site-uri mai ceva decat astea unde pot vedea treburile astea live. Nu cred ca isi au rostul comentariile astea aici. Daca vreti ca, copiii (scuzati cacofonia) sa nu vizioneze astfel de site-uri aveti mai multa grija de ei si limitati-le sau supravegheati-le navigatul pe net.

    0
    0

  • diana pe 13 Aug 2009, 17:02
    Pt Doamna Lenuta

    Domna Lenuta ,daca aveti copii sa stit ca exista programe care se instaleaza in calculatorul copilului si blocheaza acesta pagini ,deci acum stit si nu va mai preocupati ca aceste lucruri sunt naturale,sa nu imi spune-ti ca nu va place sa inventati lucruri noi cand sunteti in intimitate cu sotul dumneavoastra. va pup.:))

    0
    0

  • Viorel Nuclearul pe 13 Aug 2009, 12:13
    Pentru Georgiana

    Femeie daca ai trecut de 40 ani e de inteles ca gandesti ca o baba ..altfel daca sti mai mica ai o problema si cred ca ar trebui sa mergi la manastire. Daca sotul tau nu vrea sex oral de la tine exista 2 variante ori nu i place cu tine ori face cu alta. Nu stiu de ce mai postezi comentarii pe un subiect pe care cred ca nu ai curaj nici sa l scrii pe hartie singura in baie . Respect pentru cei deschisi la minte !!!!!!!

    1
    0

  • rayya pe 13 Aug 2009, 01:18
    femei inapoiate

    1. cine isi lasa copilul sa umble prin calculator si sa vada toate "picanteriile" e vina lui 2. daca nu va convine ce vedeti e problema voastra,poate altii vor sa incerce ceva nou 3. femeile trecute de o anumita varsta sunt frustrate din mai multe motive,le pare rau ca nu mai sunt tinere sa incerce si ele pozitii noi,nu au cu cine sau pur si simplu vor sa para doamne si atata tot.in tinerete,cand le alergau costel,gigel si tot satu` prin lanurile de porumb atunci nu le mai parea rau ....

    0
    0

  • gabi pe 11 Aug 2009, 02:28
    ROMANIA

    mor de ras, mama nici nu stie sa deschida calculatorul, dar doamnele din ziua de azi sunt emancipate, stiu asta, ba stiu sa navigheze si pe internet, ceea ce e bine in zilele noastre, dar copii stiu si mai bine si intr-adevar gasesti cam multa pornografie pe net, chiar daca ar disparea eva si kudika. probabil sexul e atat de dezbatut pt ca a fost un subiect tabu pt f mult timp, desi si pe vremea doamnelor erau licee pline cu fetite cu burta la gura, fara a exista internetul, dar asta nu mai tine minte nimeni, erau considerate curve si atat, desi nu cred ca le explica nimeni nimic si de aia se intampla, dar in cazul in care pagina asta nu a fost accesata de o maicuta, toate ati facut sex cu sau fara oral sau acrobatii si se vinde pt ca noi facem publicitate pozitiva sau negativa,dar facem, iar nevoia o simti, ce-i drept poate pana la o anumita varsta si nu asa des cum simt barbatii, dar nu cred ca a strans nici una din dinti sau ochii ca sa se termine mai repede,daca e asa... cum era cu obiectul sexual?iar cele mai credincioase femei pe care le cunosc, in varsta si-au facut de cap in tinerete. sa ma scuze doamnele, dar comunicarea e comunicare... mie mi-ar fi frica sa nu se drogheze copii mei sau stiu eu cum mai evolueaza tinerii... cat despre sex... n-a murit inca nimeni facand sex. Plus ca sunt parinti sau bunici, barbati de regula care fac incesturi, adulti de regula si fara internet... asta de ce se mai intampla?????saracia si incultura...

    0
    0

  • animis pe 10 Aug 2009, 18:36
    sex

    imi pare rau pentru voi dar am in afara de pozitia tampon restul sunt incercate.tari pozitii.sexul dupa ce faci primul copil e super,parerea mea.orgasmele sunt super...

    0
    0

  • Vlladymyr pe 8 Aug 2009, 13:16
    Cool

    Asa ceva inca nam vazut si nam intilnit...............

    0
    0

  • oana pe 6 Aug 2009, 15:31
    haha

    Dragele mele, Eva este, asa cum suna descrierea lor, pe trafic.ro, "Internet la feminin, clubul interactiv al femeilor unde citesti despre moda, dragoste, frumusete, cariera." Va asteptati la ceva mai destept? Ce sperati de la acest site? Normal ca baga cu sex, pt. ca sexul vinde si kudika.ro le-a luat-o inainte bine de tot, desi nu are vechimea lor. Trebuie sa recupereze si eva cumva... dovada ca ati intrat toate pe site cand ati citit titlul articolului. Rusinica! :)

    0
    0

  • margot pe 6 Aug 2009, 09:46
    sex sau dragoste?

    Eu nu sunt nici pro nici contra, consider ca trebuie sa fim doar deschisi la minte. In definitiv in pat faceti ce va place amandurora, aici intervine comunicarea. Daca va iubiti nu veti face ceea ce ii produce disconfort partenerului sau chiar din iubire pentru celalat poti accepta unele pozitii mai deosebite. Pana la urma nu ar trebui sa fie vorba de sex, ci de dragoste. Si nu cred ca un cuplu se destrama din cauza sexului, ci mai degraba din cauza unei comunicari defectuoase pe acest subiect

    0
    0

  • ducugabryela pe 6 Aug 2009, 09:29
    pozitii noi

    super tari pozitiile.sunt .......de retinut si de.......incercat cine vrea si are cu cine .eu am cu cine si cu ce!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • Irina pe 6 Aug 2009, 08:34
    Hmmm...

    Eu cred ca ca adevarul este undeva la mijloc. Si eu am fost o tipa comoda si care nu cunosteam prea multe placeri in actul sexual, dar dupa ce l-am cunoscut pe actualul meu iubit lucrurile s-au schimbat. La inceput am facut pentru el anumite "acrobatii", doar de dragul lui, dar apoi au inceput sa-mi placa. Imi pare foarte bine ca am experimentat mai multe lucruri in care ulterior mi-am gasit satisfactia. Si in sex, ca in toate lucrurile trebuie sa existe o cale de mijloc, care sa le faca placere ambilor parteneri.

    0
    0

  • stela pe 5 Aug 2009, 10:02
    pozitii de sex

    ptr. dna georgiana sunteti o femeie normala, imi place cum ginditi.

    0
    0

  • SeSsion pe 5 Aug 2009, 02:36
    Subiect Tabu

    LA toti ne place varianta clasica pentru ca este SEX. Dar riscam monotonomia de aceea eu consider ca , catvea pozitii iesite din comun nu strica si in loc de placere avem si distractie. Ceausescu a murit dar refuz sa cred ca spiritul a ramas in tara. Sa nu uitam ca acu 30 de ani 20 de ani fetele erau virgine cand se maritau. Perfect dar barbatii in viziunea lor nebuneasca de a face placerea cat mai mare , cam incep sa va lase pentru fete mai tinere si care sa le poata satisface fanteziile. Nu ma intelegeti gresit . Nu sunt pentru injelat sau mai stiu eu ce dar . Sa fim seriosi cati barbati nu se duc la mai multe femei? Doamna Georgiana de unde stiti ca barbatul dumneavoastra nu a fost la aceste "fete gata de orice" ? O noapte placuta

    0
    0

  • sexoasa pe 5 Aug 2009, 00:15
    sex

    Saraca Georgiana, esti cam anosta si frustrata, sa nu te miri ca sotul va cauta ceva mai condimentat , after a while. pupici pe obrajori!

    0
    0

  • Georgiana pe 4 Aug 2009, 22:27
    Interesant ,interesant

    Eida,sexul ar trebuii,daca am mai avea o farama de bun simt,sa fie un subiect tabu,nu sa ocupe locul primordial in ziare,reviste,tv ,radio...Sunt maritata si am o casnicie fericita si arminioasa,dar pe care nu am incheiat-o ptr.sex oral sau acrobatii ori sport de performanta in dormitor.Imi place sexul normal,pardon clasic,deoarece normal in ziua de azi este ceeace ii place fiecaruia,iar daca cel de langa mine vrea altceva nu are decat sa va caute pe voi care sunteti dispuse si gata de orice.Dragele mele,eu una sunt de parere ca problema NU este la mine sau la ceilalti care se multumesc si sunt fericiti cu sexul clasic,ci la cei care-l vor cat mai iesit din comun sau denaturat.Asta-i parerea mea si sunt convinsa ca nu-s singura. Sa fiti iubite si nu doar folosite ca obiecte sexuale!!

    0
    0

  • cristina pe 4 Aug 2009, 17:27
    !!!!!!!1

    chiar acum le-am privit cu prietenul si chiar am vrea sa le incercam.........unele un pic cam grelute, dar merita sa incercam,doar nu provoaca durere ci placere;)))))))

    1
    0

  • nicoleta pe 4 Aug 2009, 15:49
    traiti-va viata

    Vali ,nu ma deranjeaza intrebarea ta;am 42 de ani,sunt casatorita si imi place viata pe care o am,imi place sa traiesc. Am citit undeva ca toata viata trebuie sa inveti , sa incerci ceva nou si nu ma refer numai la sex. De exemplu anul trecut la 41 de ani am facut parasailing......minunat,senzational....

    0
    0

  • anonim pe 4 Aug 2009, 11:39
    ...

    Sunt de parere ca pana la o anumita varsta copiii nu au nevoie de a accesa internetul...sunt metode de a nu accesa anumite site-uri.Imaginile nu sunt tatat de obscene cum le vad altii, de cat sa se uite la filme porno... sunt mult mai educative aceste imagini

    0
    1

  • Mery pe 4 Aug 2009, 09:33
    subscriere

    acest articol mia sosit via email deoarece sunt inscrisa la EVA:RO, deci sa ne limitam la articol caci de aceea suntem adulti...sa avem o viata sanatoasa ( deci si erotica) mai buna...distractie placuta!

    0
    0

  • sexul este pe 3 Aug 2009, 22:25
    foarte frumos! imi place

    am vazut atatea comentarii in contradictoriu si chiar femei revoltate(care si ele s-au uitat la aceste animatii,recunoasteti doamneleor) m-am gandit k in Romania inca mai privim sexul ca un subiect tabu,desi nu este!!!! Dragelor inclusiv medicii si psihologii recomanda sexul ca fiind un sport usor prin care se elibeeaza in organism endorfine(hormoni ai fericirii) esentiali entru buna functionare a intregului corp! nu uitati de deiza: MINTE SANATOASA IN CORP SANATOS! sa aveti succes! ;)

    1
    0

  • lory pe 3 Aug 2009, 21:36
    pt anna

    bravo anna!!!!asta incercam eu sa explic unui domn intr-un articol in care era vorba de sexul oral.

    0
    0

  • george pe 3 Aug 2009, 20:52
    prea dificil

    Nu stiu daca sunt eu prea comod, dar ma intreb daca toate pozitiile astea pe care le recomanda autoarea sunt si practice. Eu am crezut ca sexul este o chestie care trebuie sa te relaxeze, sa te destinda, dar daca incerci ceva din cele de mai sus probabil ca ramai cu sechele, oase dislocate, muschi rasuciti, asta daca treci peste posibilii "carcei". Nu stiu daca mai simti placerea in cazurile astea. O intrebare pt d-na Bianca Luca (autoarea): dvs ati incercat asa ceva? si cum a fost? Sau poate articolul trebuia sa fie comic.

    0
    0

  • Dana pe 3 Aug 2009, 20:20
    merita incercat

    pentru doamnele/domnisoarele care au postat comentariile rautacioase: sa stiti ca nu toata lumea se fereste sa incerce lucruri noi, pentru ca de aceea barbatii fug in bratele altei femei si uite asa il pierzi. Merita incercate toate pozitiile prezentate mai sus(pentru cele care nu au incercat deja). Toate sunt extraordinare. :) so have fun !

    0
    0

  • anca pe 3 Aug 2009, 17:38
    pozitiile

    cam grele ...:D

    1
    0

  • valy pe 3 Aug 2009, 16:48
    itzi place viata

    nicoleta,vad k iti place viata.daca nu sunt indiscret cati ani ai?

    0
    0

  • andrutza pe 3 Aug 2009, 16:44
    secolul 14

    Cum sa nu fim considerati inapoiati, daca in secolul 21 sexul inca este tabu? Toti cei care intra aici si citesc ar trebui sa invete sa-si depaseasca inhibitiile. Sexul este frumos si trebuie trait ca atare. Celor ce nu le place sa nu se uite!!

    0
    0

  • nicoleta pe 3 Aug 2009, 16:09
    pozitii sexuale

    mie imi plac......dar totusi cam dificil de realizat unele pozitii. ar trebui sa ne aratati niste pozitii in functie de varste....o diversificare a pozitiilor in functie de varsta.

    0
    0

  • anna pe 3 Aug 2009, 15:08
    comunisti/comuniste

    din cauza faptului ca sunteti inapoiate la minte va fug barbatii de langa voi! atata scandal pentru niste poze cu niste pozitii sexuale!nu va obliga nimeni sa cititi articolul si sa va uitati la fotografiile acestea. imi pot imagina faptul ca barbatii vostri au viata grea langa asemenea femei complexate! get a life,girls!

    0
    0

  • dutz pe 3 Aug 2009, 12:24
    site-uri nu sait-uri

    :))..mai...in primul rand copii trebuie supravegheati de parinti. vorba madalinei..afara de articolul asta sunt alte surse mult mai "intrigante". si in al 2-lea rand nu va mai atacati atat de mult. pun pariu ca fiecare dintre voi a vizionat toate cele 3 pagini de articol si cel mai prbabil nici nu ati dtatatentie textului, ati urmarit doar pozele. si nu stiu daca ati observat dar restul articolelor din newsletter nu au comentarii postate, cel mai probabil nu au fost destul de interesante pentru a fi vizionate. :P.

    0
    0

  • mada pe 3 Aug 2009, 11:13
    google

    orice copil care poate ajunge la acest site poate scrie pe google 'fete cu tate mari' (asta a scris un var de al meu la 5 ani)si sa dea enter si vede muuult mai multe chestii. lasa articolul.

    0
    0

  • lenuta pe 3 Aug 2009, 11:12
    nu va e rusine

    nu va e rusine sa puneti asemenea imagini vorba doamnei sandra daca intra un copil si gaseste aceste sait-uri si in ziua de astazi asta nu mai trebuie noi suntem vai de capul nostru cu necazurile noastre si voi nu mai puteti de bine stergeti acest articol

    0
    0

  • GELU pe 3 Aug 2009, 10:47
    ce faine sunt..

    o daca as mai fi tanar? ce bine ar fi , aceste pozitii?

    0
    0

  • Sandra pe 3 Aug 2009, 10:45
    !!!!!!!!!!!!!

    Stiti ca aceasta pagina poate fi accesata de absolut orice copil, la orice ora, nu? Subiecte mai inteligente nu gasiti pe site-uri pt femei in afara de pozitii sexuale, cum sa seduci, etc... Pe urma ne enervam ca suntem vazute ca niste obiecte sexuale. Ar trebui sa stergeti acest articol, cat mai repede, daca aveti ceva bun-simt. As vrea din tot sufletul sa gasesc si eu o data un articol pe acest site din care sa reiasa ca redactorii au si altceva in minte in afara de farduri si sex, sau ca au un IQ macar putin peste medie...

    0
    1

  • mimaro pe 3 Aug 2009, 10:42
    :))

    Eiii... nu mai fi asa suparata! Inveti si tu ceva nou...adik daca nu faci tu, vezi cum ar trebui facut sau macar cum fac altii :D

    1
    0

  • Raluca pe 3 Aug 2009, 10:31
    ???????

    Poze animate ne mai trebuiau ca in rest aveam de toate!!!!!! poate ca zilele urmatoare,adica la urmatorul subiect fierbinte de sex introduceti un filmulet porno ca sa fie si mai piperata toata povestea,ca de...de unde sa invete bietul om daca nu de aici??? Si in secolele trecute au avut nevoie de asemenea lectii ptr.ca altfel n-ar fi stiut nimeni ce are de facut cu acele organe!!!!!!!!!!!Si mai inventati niste pozitii ca doer de aia sunteti pusi acolo si sunteti platiti. Ma intreb ,cum de nu va este rusine????

    0
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod