Postludiul, mai important decât preludiul pentru o viaţă sexuală satisfăcătoare

Credeai că esenţial pentru o relaţie sexuală fericită este un preludiu reuşit? Sexologii te contrazic. Aceştia susţin că importante sunt de fapt cele 15 minute de după actul sexual. Ele pot

Couple relaxing after the act of sex

Credeai că esenţial pentru o relaţie sexuală fericită este un preludiu reuşit? Sexologii te contrazic. Aceştia susţin că importante sunt de fapt cele 15 minute de după actul sexual. Ele pot face diferenţa între o experienţă perfectă şi una banală.

Secretul unei partide reuşite este dat de mângâierile tandre de după actul sexual, scrie descoperă.ro. Potrivit unui nou studiu, 15 minute de atingeri şi săruturi oferite după actul sexual au ca efect consolidarea relaţiei.

Cercetătorii din Toronto au analizat două studii, care au fost publicate în revista Archives of Sexual Behavior. În cadrul acestora, 450 de adulţi au fost chestionaţi despre gradul de satisfacţie în relaţie şi despre gesturile pe care le fac imediat după sex.

Studiile au arătat că durata gesturilor tandre de după actul sexual este foarte importantă, şi nu doar pentru femei, ci şi pentru bărbaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod