Vibratorul viitorului. Funcţionează cu ajutorul unei aplicaţii de smartphone


O nouă jucărie sexuală le permite îndrăgostiţilor să "se distreze", chiar dacă sunt la kilometri distanţă unul de celălalt. Vibratorul We-Vibe 4 Plus, care poate fi achiziţionat la

jh

O nouă jucărie sexuală le permite îndrăgostiţilor să "se distreze", chiar dacă sunt la kilometri distanţă unul de celălalt.

Vibratorul We-Vibe 4 Plus, care poate fi achiziţionat la preţul 179 de dolari, este controlat cu ajutorul unei aplicaţii pe telefon. Jucăria poate fi activată din orice colţ al lumii, fiind folositoare cuplurilor în care unul dintre parteneri călătoreşte frecvent.

"We-Vibe a fost creat pentru a apropia mai mult partenerii şi pentru a crea intimitate. Cuplurile aflate la distanţă îşi pot personaliza experienţa şi îşi pot duce viaţa sexuală la un alt nivel," a declarat Tristan Weedmark de la compania We-Vibe, citat de Daily Mail.

vibe

O americancă a încercat vibratorul în timp ce a mers la spălătorie şi cumpărături, soţul fiind cel care a controlat dispozitivul de acasă, a declarat că experienţa trăită a făcut-o să îşi dorească sex. "Eram foarte conştientă de acea parte a corpului meu. Simţeam că vreau să fac sex", povesteşte Amanda (36 de ani).

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod